Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange af os, der kan have svært ved at få vores budget til at hænge sammen. Det betyder, at der er stor forskel mellem indtægter og udgifter, og ofte er det til den negative side. Derfor er der mange, der hver måned må vende hver en mønt for at få råd til selv de mest basale ting i hverdagen såsom husleje og mad, og derfor giver det også sig selv, at der ikke er meget til rådighed, der kan bruges på køb af nyt tøj.

Få 3 gode råd til at finde dit nye tøj så billigt som muligt

Derfor handler det om at følge nogle få råd, når du gerne vil sikre dig selv de bedste handler og dermed de laveste priser på det nye tøj, som du gerne vil have. De fleste af os vil nemlig gerne gå moderne klædt, og det betyder, at der til tider kan være behov for lidt opgradering af garderoben. Er det noget, som du gerne vil vide noget mere om? Så bør du tage et kig herunder, hvor du får 3 gode råd til at spare penge på dine tøjkøb og får dine penge til at række længst.

Gå efter de store tilbudsdage som for eksempel Black Friday

For det første bør du handle på de tidspunkter, hvor du er sikret gode tilbud og store udsalg. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende på specielle mærkedage såsom Black Friday. Her er der altid nogle gode priser at hente, og derfor kan du med sikkerhed gøre dig nogle gode handler på alt det tøj, som du måtte stå og have behov for i din garderobe. Black Friday er dagen, hvor priserne går i sort, og derfor er det også din ene chance for at få tøjet til en uhørt lav pris. Hold derfor øje med Black Friday tilbud allerede nu.

Handel uden for sæsonerne og spar mange penge

Hernæst bør du altid handle uden for de given sæsoner. Det betyder, at du bør købe dit sommertøj, når sommeren er ovre, og dit vintertøj når vinteren er ovre. På den måde vil du også få de bedste priser på tøjet. De mange butikker skal nemlig bare af med tøjet, når det er uden for sæson, således de kan få plads til en masse nye varer, der passer til den nuværende sæson. Derfor bør du bare tænke en smule ud i fremtiden, når du shopper.

Gør noget godt for miljøet og køb dit tøj brugt

Sidst men ikke mindst kan du give dig til at handle i genbrug. Der er ofte mange lækre ting, som det er muligt at anskaffe sig brugt fra andre, der måske bare har gjort sig et fejlkøb. Det betyder, at du kan få nogle helt nye ting for langt under den halve pris, og der kan også gå helt sport i at finde de lækre items. Som et ekstra plus er det jo også godt for miljøet med genbrug.

Håndtasker, bæltetasker, shoppere, skuldertasker, clutches… Kan man egentlig overhovedet nogensinde få nok tasker? Det meste af tiden føles det som om, svaret er nej. Vil du gerne forkæle dig selv, eller trænger du bare til en ny taske, har den nye platform Pashion.dk masser at byde på.

En ny spiller med masser af potentiale

Pashion.dk er en ny platform, som netop er startet op i 2019. På platformens egen hjemmeside beskrives det, hvordan den er et resultat af fem års arbejde med idé- og platformudvikling samt en overbevisning om, at der manglede et sted på nettet, hvor man nemt og hurtigt kunne finde frem til det komplette udvalg af sit foretrukne tøjmærke. Denne mangel søger Pashion.dk at være svaret på og med et udvalg, der spænder over mere end 2000 af de mest populære brands, lover det godt.

Hjemmesiden er nem og overskuelig at anvende og fører modetøj og –accessories til både kvinder, mænd og børn i alle aldre.

Det der gør siden helt særlig er, at den effektivt samler det komplette udvalg fra fire andre webshops, så du ikke alene kan få det fulde overblik et sted, men også få en god pris. Så selvom Pashion.dk er en ny spiller på markedet, er der altså masser af potentiale at spore.

Et stort udvalg af tasker

Pashion.dk’s store udvalg spænder blandt andet over en imponerende selektion af tasker. Faktisk har siden så mange forskellige tasker at byde på til både kvinder og mænd, at varetypen har fået sin helt egen sektion. Hvad end du er på udkig efter en ny clutch, rygsæk, toilettaske, håndtaske eller noget helt femte, kan du finde det på siden. Med mange mærker at vælge imellem, er der ingen tvivl om, at din drømmetaske gemmer sig et sted i udvalget.

Det er nemt at navigere rundt på siden, og med de forskellige søgeindstillinger, som blandt andet lader dig filtrere dine søgeresultater efter farve, mærke og størrelse, er det nemt og hurtigt at finde frem til lige netop det, du søger. Det er netop denne enkelthed, der er hele formålet med Pashion.dk.

Den seneste mode

Da Pashion.dk samler det komplette udvalg fra hele fire af de mest populære webshops, kan du være sikker på, at udvalget altid rummer den seneste mode. Med et udvalg af mærker, der spænder helt fra high-end mærker som Valentino, Dolce & Gabbana og Alexander Wang til high-street mærker såsom Pieces, Samsøe & Samsøe og ONLY, er der mulighed for både absolut selvforkælelse med en luksuriøs ny taske og et godt køb til en god pris.

Hjemmesiden har også en outlet-fane, hvor det er muligt at finde nedsatte varer og gøre et kup. Hvem ved, måske har siden netop din drømmetaske på tilbud lige nu. Om du mangler en ny taske eller ej, er platformen et besøg værd – ikke mindst fordi der er tale om et nyt koncept, som har meget at byde på, og som har masser af potentiale.

Er du på udkig efter en badedragt til sommerens ferie, men ved du slet ikke, hvor du skal begynde henne? Så kan du her blive klogere på, hvordan du finder en badedragt, der passer perfekt til din kropsform, hvilken farve badedragt du skal vælge, og ikke mindst hvordan du føler dig tilpas i en badedragt.

Sådan vælger du den rigtige badedragt

Det er meget forskelligt fra person til person, om man føler sig tilpas i en bikini eller en badedragt. Efter mange år, hvor bikinier har været mest populære, så er badedragter kommet meget frem, og det er de mest populære her til sommer. Når du skal vælge den helt rigtige badedragt, så handler det først og fremmest om, at du skal finde noget inspiration, og så skal du kigge på badedragt.dk efter din nye badedragt, hvor du kan få alt den inspiration, du har brug for. På den måde kan du blive klogere på, hvilken slags badedragt, du synes, er flottest. Der findes en masse badedragter med opstrammende effekt, hvis du har fået børn, eller hvis du gerne vil have strammet en smule op på maven.

Der findes badedragter, der dækker meget, og der findes badedragter, der viser meget. Det kommer jo helt an på, hvor tilpas du er i din egen krop, og hvordan du har lyst til at vise din krop frem. Det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas i den badedragt, du ender ud med. Det er jo trods alt dig, der skal have den på, så det er vigtigt, at du tænker på din komfort i den.  

Vælg den rigtige farve badedragt til din hudtone

Der findes en masse forskellige farver badedragter, og selvom der er mange, der siger, at sort slanker, så er der også noget virkelig flot og spændende ved en badedragt med print eller farver. Så du behøver slet ikke at vælge en badedragt i sort, du kan også sagtens vælge en badedragt med mere farve, uanset hvilken hudtone du har.

Du skal igen tænke på, hvad du synes er flottest, og hvad du synes vil klæde dig og din krop. Der er ikke nogen regler for, hvilken farve der passer til hvilke hudtoner. Det er helt op til dig at bestemme, hvad du synes er flot, og hvad du vil føle dig tilpas i.

Sådan føler du dig tilpas i en badedragt

Det er vigtigt, at du føler dig tilpas i en badedragt, men det kan godt være svært. Hvis du ikke har det så godt i din krop, så er det vigtigt, at du begynder at være positiv overfor din krop, og at du sætter pris på din krop.

Du skal også tænke på, at de fleste kvinder ikke er så tilpasse i deres kroppe, og de derfor ofte tænker på deres egne kroppe, når de er på stranden. Der er derfor ikke særlig mange, der vil kigge på dig. Du skal bare nyde, at du er sammen med dine venner, og at du hygger dig.

BH’en har snart eksisteret i så lang tid, at den er blevet en fast del af den kvindelige garderobe. Der har gennem tiden været utroligt meget snak om den for et stykke undertøj at være, og har været symbol på både frigørelse og undertrykkelse.

I sidste ende er BH’er imidlertid lavet for at give brystet støtte. Særligt meget aktivitet uden en god og støttende BH kan være i bedste fald upraktisk og i værste fald utroligt smertefuldt. Det samme kan imidlertid være tilfældet med en BH, der ikke passer ordentligt. Hvis ens BH er for stor yder den absolut ingen støtte. Er den derimod for lille, kan det føles som om, at man er ved at blive kvalt ihjel af sit eget undertøj.

Derfor er det af afgørende vigtighed at finde en BH, der passer. For langt størstedelen af kvinde er dette slet ikke noget problem. Både kvinder med meget små bryster og kvinder med meget store bryster, har imidlertid savnet gode BH’er i deres størrelser. Undertøjsfabrikanter er dog så småt ved at være blevet opmærksomme på dette hul i markedet, og er i fuld gang med at lukke det.

Et stort udvalg

Dette er især gode nyheder for kvinder med større bryster, da det, for dem, kan være utroligt upraktisk at gå gennem dagligdagen uden en BH. Det er selvfølgelig stadig et mindre marked, og derfor vil man ofte se et ret lille udvalg i de lokale fysiske butikker. Går man på internettet kan man dog nemt finde bh i store størrelser i god kvalitet.

Fordi man kan sælge til hele landet over internettet, kan det her langt bedre betale sig at have et stort udvalg. Derfor kan man også finde langt mere moderigtige BH’er med en bedre pasform og kønne motiver.

Føl dig smuk i den rigtige BH

Det at kunne finde en flatterende BH, som man føler sig smuk og selvsikker i har nemlig også ofte været et problem for kvinder, der bruger BH’er i større størrelser.

Det har gennem tiderne været svært at finde BH’er i store i størrelser i andet end hvid og sort, og da slet ikke med et interessant eller pirrende design. Ønskede man at ens undertøj skulle passe sammen i sæt, var det mere eller mindre et tabt løb fra begyndelsen, hvis man havde store bryster. De tider er imidlertid forbi, og det er nu muligt at købe kønt undertøj og endda lingeri i store størrelser.

Selvom ingen skal se det, kan det alligevel være en tiltalende tanke at have smukt undertøj, eller i hvert fald en smuk BH på. Det er altså bare en mere bedre end at vide i baghovedet, at man går rundt i den samme BH som sin bedstemor. Det får en til at føle sig smuk og selvsikker. Som om man har en hemmelighed ingen andre kan vide.

Og så gør det heller ikke helt så meget, hvis nogen endelig skulle finde ud af det.

En nat i byen med veninder kan kun gøres bedre med et smukt sæt tøj. Lige meget hvem man er, vil man selvfølgelig gerne tiltrække lidt opmærksomhed og være hele festens midtpunkt. Dette kan både opnås med en god portion selvtillid, men i den grad også med tøj, der fremhæver de bedste elementer af ens krop.

Tit går selvtillid og udseende faktisk begge veje. De påvirker hinanden. Hvis man er fuld af selvtillid og fremstiller sig selv sådan, vil folk også se en som smuk. Heldigvis, for de mere generte iblandt os, går denne effekt også den anden vej. Føler man sig smuk på grund af sit tøj, vil man ligeledes kunne fremføre sig selv mere selvsikkert.

Find de rette sko til sættet

De fleste har et par simple, sorte højhælede sko i skabet, men hvis man ønsker at gøre noget særligt ud af sig selv, er det måske ikke lige aftenen for at tage dem på. I stedet kunne du for eksempel prøve med en farve, det gør lidt mere opmærksom på sig selv. Prøv at forestille dig et par små røde stiletter, der går perfekt til den pangrøde læbestift.

Du kan også fuldstændig bryde med normerne, og kombinere din festkjole med et par tennissko. Selvfølgelig skal det ikke være de mest udtrådte nede bagest i skabet, men hvis man har et par smukke og velholdte, hvide tennissko eller lignende, kan disse sagtens indgå i det perfekte sæt. Hvis du er ude i byen i dette sæt, har det den ekstra fordel, at det er langt nemmere at gå ned ad gaden i bløde tennissko end i tårnhøje stiletter.

Sidst, men ikke mindst, kan du selvfølgelig også trække i et par knæhøje støvler. Dette kan virke som et rigtig godt alternativ til stiletterne, især i de koldere måneder. Høje, sorte støvler kombineret med en lårkort kjole kan se enormt frækt ud, og det vil garanteret give et par blikke i løbet af en aften.

En flot kjole

Det er næsten uundgåeligt ikke at tage en kjole på, hvis aftenen virkelig skal være festlig. Man kan godt sammensætte et rigtig pænt sæt uden en kjole. Der er imidlertid bare noget helt unikt ved kjolen, som gør den oplagt til sådanne nætter. En kjole kan fremhæve de pæneste sider af kroppen, og være med til at vise den kvindelige form.

Derfor er det også enormt vigtigt, at man finder en kjole, der passer en. Både en for lille og en for stor kjole kan ødelægge hele resten af sættet.

Selvom kjolen passer, er det dog ikke sikkert, at det er den perfekte. I tråd med skoene, er det altid godt med noget iøjnefaldende. Det får du uden tvivl i en såkaldt paillet kjole. Der findes frække palliet kjoler i korte og lange modeller. De smyger sig langs kroppen og de mange pailletter skinner i lyset og gør opmærksom på sig selv.

Med et iøjnefaldende sæt tøj og en selvsikker attitude er du sikker på at være festens midtpunkt.

Lysten og trangen til altid at købe de nyeste smartphones, computere, kjoler og sko er noget, som alle føler fra tid til anden.
Det er dog ikke altid nødvendigt, og der findes ofte bedre, eller i hvert fald billigere, alternativer. Denne artikel vil derfor sætte fokus på, hvordan den moderne kvinde kan følge med tiden og købe det mest trendy tøj uden at springe budgettet.

Artiklen vil indeholde generelle råd omkring økonomi samt gode råd omkring handel og informationssøgning på internettet.

Overblik giver ro og overskud

For at vide hvor meget du har råd til at bruge på tøj, så er det essentielt, at du har et overblik. Lav et budget hver måned, så skal dette overblik nok komme. Men hvordan ser et godt budget ud? Det vigtigste, for at et budget er effektivt, er, at det er lavet grundigt.

Her er et udkast, som du kan bruge som inspiration til dit personlige budget.

Faste udgifter

  • Bolig

  • Transport

  • Teknologi/abonnementer (tv, internet, mobil, streaming mm).

  • Forsikringer

  • Opsparing

  • Eventuelle ydelser på lån

Andre udgifter

  • Fornøjelser

  • Mad

  • Tøj, sko og andre produkter til personlig pleje

  • Diverse

Hvis du opretter dit budget i et Excel-ark, så vil du let kunne få et overblik over, hvad dit rådighedsbeløb er, efter alle de faste udgifter er betalt, og herefter ved du, hvor meget du kan bruge på tøj og andre sjovere poster hver måned.

Spar penge: Følg med i trends og priser

Nu har du fået lavet et smukt og effektivt budget, og du har nu en klar idé om, hvor meget du kan bruge på tøj hver måned. Men hvordan får du nu mest muligt tøj for pengene?

Én metode, som du med fordel kan anvende, går ud på at være yderst opmærksom. Det gælder om at følge med i de mange forskellige trends og priser på nettet. Hvis du finder et stykke tøj, som du godt kan lide, så kan du for eksempel spare gode penge, hvis du vælger at sammenligne priserne på nogle forskellige webshops, inden du køber.
Der findes også hjemmesider, som hjælper dig med at holde overblik over de nyeste trends, og på disse sider kan du til tider også finde gode tips til billige designervarer. Du kan for eksempel læse meget mere om DAY tasken på www.trenden.dk

Køb tøj, sko og accessoires på nettet

Udover at sammenligne priser på nettet, så er der også et simplere råd, som mange nok allerede følger. For hvis du stadig handler størstedelen af dit tøj i fysiske butikker, så gør du ikke dig selv nogen tjenester.

Der er naturligvis ikke noget galt med at handle i fysiske butikker engang imellem, men det vil komme til at koste dig en masse penge, hvis du konsekvent undgår de mange billigere alternativer, som man finder på nettet, når du skal købe tøj, sko eller accessoires til garderoben. Du kan prøve at besøge Cost860 på nettet, hvis du gerne vil have lækkert tøj til en god pris.

Der er sket noget i modeverdenen. Både herhjemme og ude i verden. Det bliver mere og mere acceptabelt ikke at kunne skrue sig ned i en gennemsnitlig str. 36 eller 38.

Plus size er blevet et begreb, vi alle kender til. Forbrugernes bønner er blevet hørt. Tøjet er ikke længere blot en kjole med form som et stort telt, men er nu også over smart og figursyet tøj til kvinder med kurver. Der skal lyde en stor tak til producenterne, som turde gå forrest: udvide kollektionerne eller starte nye mærker op.

Slut med dumme moderegler

I mange år har vi levet efter strenge deviser og strikse moderegler; Du må ikke gå i striber, kulørte farver eller vilde mønstre. Hvide bukser og shorts gør intet godt for dig. Du skal faktisk helst holde dig fra alt, der minder om mavebluser og tætsiddende kjoler.

Det er heldigvis ved at være blæst over. Rigtig mange kvinder stiller spørgsmålet: ’Men hvorfor ikke?’ De klæder sig efter humør og personlig stil.

Om du er en str. 36 eller 46, har ingen betydning for, hvor inspirationen skal komme fra. Inspirationen kommer fra de samme steder: bybilledet, dine venner, sociale medier og modemagasinerne. Det handler om at tage inspirationen og alt det, du synes er pænt, til at fremhæve dine bedste træk.

Gå i stærke kvinders fodspor

Skønne, kurvede kvinder er trådt ud af skyggen og direkte ind i spotlyset. Det vælter frem med stærke foregangskvinder på blogs og sociale medier. Plus size-bloggere fra hele verden viser klædeskabet frem til stor inspiration. Jeg har samlet fem skønne kvinder til dig lige her:

1. Ægte kærlighed til mode
I New York og Los Angeles pryder smukke Nicolette Mason gaderne i farverige og moderigtige outfits – både i officielt embede som modeskribent og af ren og sker interesse. Hendes positive indstilling til krop og mode er en inspiration for os alle.

2. Australske kurver
Hun er kendt på de sociale medier som Curvy Sam. Hele 30.000 kvinder – alene i Australien – følger hver uge med, når Sam deler ud af livet i Brisbane, oplevelser og moderigtige plus size-drømme.

3. Britisk humørbombe
Lys hverdagen op med et besøg hos Callie Thorpe. Fast besluttet på at negativitet ikke får dig nogen vegne, stråler hun af en selvtillid og optimisme, der kun kan smitte. Og så har hun jo for resten fantastisk god smag, når det kommer til tøj, sko, tasker, smykker… Ja, jeg kunne blive ved.

4. Under hjemlige himmelstrøg
Vi skal også nå at nævne et par af vores egne, heriblandt danske Ditte Vallø. Som klummeskribent og modblogger har hun ordet i sin magt – og hun bruger det i allerhøjeste grad, når der fortælles om tidens trends.

5. Magasinets stemme
Curvy Kandi er også dansk. Med fast spalteplads hos Femina og kvindemagasinet Q tager hun til tider de mere sprængfarlige emner op. Skal der være debat, så lad der være debat. Hun rykker grænser og puster til ilden, men vil ind i mellem også bare gerne vise nye højhælede støvler frem.

Muligheder er der nok af – både når det komme til inspiration og shopping. Den ene butik og webshop blomstrer op efter den anden. Hvor køber du dit plus size tøj?

Hvis du er så heldig at have en pige eller kvinde i dit liv, som virkelig betyder meget for dig, så sørg for at forkæle hende fra tid til anden. På den måde ved hun, at du virkelig holder af hende. Som eksempel kan du købe en natkjole til den perfekte kvinde. En natkjole er nemlig noget langt de fleste kvinder bruger hver nat, når de skal sove. Det er et lidt mere feminint og elegant alternativt til en pyjamas eller kærestens forvaskede t-shirt. Natkjoler fås i mange varianter, størrelser og farver. Alt efter hvilken type din perfekte kvinde er. Måske er hun til en sexet tætsiddende natkjole med en nedringet udskæring og blonder. Eller måske er hun den mere afslappede og afdæmpede typer, der foretrækker en lidt mere tækkelig natkjole i blødt bomuld. Du kender hende bedst, så vælg den type natkjole du tænker vil klæde hende allerbedst.

Vigtige huskeregler når du køber gaver

Mange mænd er nervøse for at købe tøj, lingeri eller nattøj til deres kæreste eller hustru. Og det er bestemt en skam, for faktisk bliver langt de fleste kvinder rigtig glade for en sådan type gave. Det viser nemlig, at man virkelig har brugt tid og kræfter på at finde den helt ideelle gave til hende.

Det vigtigste er, at du har styr på størrelsen. Kig hendes bluser, kjoler, bh’er, natkjoler, eller hvad du nu er på udkig efter, igennem for at finde hendes mest brugte størrelse. Læg også mærke til hvilke farver hun ofte bærer og i det hele taget hvilken stil hun som udgangspunkt har. Er hun afdæmpet, spraglet, sexet eller måske noget helt fjerde? Sidst men ikke mindst, så lyt efter hvad hun fortæller dig. Måske har hun netop ytret, at hun mangler en ny kjole eller trænger til et pænt sæt nattøj. Faktisk er det slet ikke så svært at forkæle den perfekte kvinde, vær blot lidt kreativ.

Fordelen ved at købe gaven på nettet

Hvis du har en travl hverdag, så kan det måske være svært for dig at nå forbi butikkerne i deres respektive åbningstider. Hvis du derimod shopper online, så kan du sidde ved din computer på arbejdet og handle uforstyrret, så din kæreste ikke opdager noget som helst. Ofte er udvalget også både større, mere overskueligt og velsorteret på nettet. Brug din frokostpause eller kaffepause på at søge efter en natkjole til den perfekte kvinde. Hurtigt og nemt vil du blive præsenteret for et imponerende udvalg af forskellige natkjoler i et væld af prisklasser. Du behøver heller ikke bekymre dig om leveringen. De fleste webshops tilbyder nemlig både fri fragt og dag til dag levering. Desuden tilbydes der næsten også altid gratis ombytning eller returnering. Så bliver det vist ikke meget lettere, at finde en gave til hende du holder af. Din omtanke vil med garanti skabe glæde og taknemmelighed.

Leder du efter det perfekte armbåndsur? Så vil vi her give dig et oplagt bud på et sådant. Hvad enten du ønsker dig et ur til dig selv, eller du har brug for en gave enhver vil sætte pris på, så er du med Casio sikker på at få et ur, der aldrig vil forældes. Casios ure er alle designet med øje for stilrenhed, så enhver, der ser dem, ikke kan undgå at imponeres – uanset hvilken design man vælger. Med nogle ure går der nogle år, og så har man brug for et nyt, simpelthen fordi man er blevet træt af det gamle. Dette er langt mindre sandsynligt med Casio, der gør en pryd ud af at lave ure, der altid er værd at gå med.

Armbåndsure til enhver anledning

Uanset ens smag, eller hvor man skal bruge den, kan man finde det perfekte Casio-ur. Fra klassisk udseende ure, der udstråler smag og autoritet, til smarte, moderne ure, innovativt designet, der adskiller sig fra det almindelige. Også retro-ure er tilgængelige for køberen, der hælder til den side, og man kan også få de specielle G-Shock-ure, der nok ser grove ud, men er ekstremt holdbare. De kan både modstå store frie fald, er godt beskyttet mod vand, og har en lang levetid.

Der er næsten ingen del af uret, der ikke varierer: urskivens størrelse, om det er rundt, firkantet eller en blanding; visernes længde og tykkelse, og om der er sekundviser; om timerne er markeret med streger eller tal; om remmene er af metal, læder, eller noget helt tredje, og så videre. Farverne kan fås i sølv, guld, krom, sort, og alt midt imellem, og det er derfor let at finde det perfekte ur.

Udstyret for den sande verdensmand

Man ser tydeligt, hvorfor Casio er et så populært mærke. Uanset hvad man vil være succesfuld i, er det super vigtigt at have den rette udstråling og det rette look, og her er udstyr som ure en stor hjælp. Hvis man gerne vil ses som kultiveret, en mand eller kvinde med god og veludviklet smag, så hjælper det bare ikke at have et billigt ur. Det lyder måske overfladisk, men ure er et vigtigt autoritetssymbol. Med et kvalitets-ur vil du sikkert opleve medgang på arbejdet, da folk vil respektere dine meninger mere, og det vil være lettere både at få dine ideer igennem, og at opnå en høj stilling.

Ure af god kvalitet, som enhver kan have råd til

Med ure af så smagfuldt design og høj kvalitet, skulle man tro, at prislejet lå meget højt. Det er dog ikke tilfældet, da Casio forstår, at alle skal have råd til at gå med et flot ur. De enkle, stilrene og klassiske ure ligger tit under 300 kr., mens de mere komplicerede ure, der for eksempel er udstyret med stopur og speedometer, er noget dyrere. Det er derfor til at overkomme, selv med de mest trængte budgetter, og så kan enhver prøve at bære ure af stil. Casio – Ure der aldrig går af mode!

Sommer står for døren og vinterhiet er forbi. Det er tid til sommerfester, grill aftener og romantik. I den anledning er det vigtigt at se dashing ud og udstråle selvtillid. Det gør du bedst, ved at føle dig tilpas i det tøj du har på. Denne guide består af 5 gode tips, som du roligt kan læne dig op af, hvis du er i tvivl om sommerens helt store trends – hvad man skal klæde sig i, og hvor man finder den rette inspiration.

Sommerjakker til enhver smag

Den danske sommer er kendt for vekslende vejr. Tip nummer 1 er at finde de helt rette sommerjakker, som kan bruges hele sommeren uanset vejr og lejlighed. En sommerjakke er et essentielt item i garderoben, fordi den kan redde ethvert outfit. Hvad end du er til lange, korte, farverige eller enkle jakker findes der et kæmpe udvalg.

Vælg altid din nøjagtige størrelse og undgå det oversize look som ses i vintermånederne. Du udstråler bedst god sommer energi ved at vælge en let jakke. Køb en lang og en kort sommerjakke, så du har noget at vælge imellem.

Strømpebukser er kvindens bedste ven

For at vende tilbage til den danske sommer og de vejrmæssige forhold, lyder tip nummer 2 på at finde de rette strømpebukser. Hele vinteren har ens favorit kjoler og nederdele været gemt væk, og du har sikkert glædet dig til at vise dem frem. Derfor er strømpebukser din redning, da du let kan bære kjoler og nederdele og stadig holde varmen, hvis det er lidt køligt.

Strømpebukser findes i alle afskygninger, og er en god mulighed for at smide ekstra farver og mønstre ind i garderoben på en let måde. Strømpebukser kommer i forskellige denier, som er tykkelsen på materialet. Vælg derfor en lav denier for et transparent og sommerligt look.

Shop amok på nettet med den rette inspiration

Der findes et hav af brands på nettet. Hvilket mærke er bedst? Og hvor finder jeg de bedste tilbud? Tip nummer 3 omfatter shopping på nettet. Lav altid ordentig research før du kaster dig ud i dit næste køb for at opnå den bedste besparelse. I sammenhæng med tip nummer 3 kommer tip nummer 4, som handler om, hvor du finder den rette inspiration. Nettet bugner af modeblogs, som skriver om de nyeste trends, så du let og enkelt bliver guidet til de hotteste tendenser. Brug derfor nettet som din inspirationskilde og lyt til mode eksperterne.

Tommy Hilfiger sko hitter om sommeren

Særligt et brand udmærker sig på den danske modescene. Tommy Hilfiger sko er kendt for kombinationen af komfortabelt og moderigtigt design med bæredygtighed og individuel stil i højsædet. Skoene er perfekte til de lange sommer dage, hvor du er meget på farten. Skoene er særligt kendte, fordi udvalget emmer af diversitet, farverige designs og komfort i verdensklasse. Tip nummer 5 er derfor at sværge til Tommy Hilfiger, når de rette stiletter, sandaler eller flip flops skal findes til den kommende sommer.