sort-hvid-shapewear

Du har måske set shapewear i butikkerne og er nysgerrig på, hvad det mon er for noget? Som navnet på beklædningen antyder, er det en form for tøj som er med til at forme din krop. Derfor er shapewear eksempelvis værd at prøve for dig, der ikke føler, at aftenens flotte kjole sidder som den skal eller som gerne vil kunne komme i dine yndlingsbukser lidt nemmere. Der findes et temmelig bredt marked for forskellige former af shapewear. Traditionelt var beklædningen forbundet med stramme cykelshorts, der strammede lår, baller og bagdel ind, men der er sket en hel del siden da.

I dag kan du eksempelvis finde shapewear, som tager sig kærligt af de meget berygtede mormor-arme og der er altså tale om en langærmet model, der udglatter og opstrammer dine overarme. Det er også muligt at få en shapewear nederdel, som du kan trække på under din faktiske nederdel eller kjole. Det er særligt smart hvis du eksempelvis står og skal til firmafest, fødselsdag eller skal giftes, men gerne vil se tip-top ud på den store dag. Det er let og diskret at anvende shapewear under sit eget tøj, hvilket er en af grundene til, at det er blevet så ufatteligt populært.

Til hele kroppen

Shapewear kan bruges til hele kroppen. Det er ikke kun de opstrammende cykelshorts, som har vundet en plads i klædeskabene i de danske hjem. Også de større slankedragter, der former hele kroppen, og længere underkjoler, er et populært valg blandt de danske kvinder, der gerne vil føle sig endnu flottere i deres stiveste puds. Alt kan altså strammes op eller udglattes med shapewear.

Der findes også helt almindelige leggins eller strømpebukser, som har den populære shapefunktion indbygget. Du trækker dem derfor bare let og elegant på under din almindelige nederdel eller kjole, hvorpå dine ben og bagdel samt mave bliver strammet op. Det er også muligt at få toppe, der klarer opgaven og udglatter ryggen. Mange kvinder kender sikkert til problemet med en lidt for stram BH eller dårlig holdning, der giver nogle irriterende ruller på ryggen. Det kan shapewear også hjælpe dig af med.

Sådan finder du det rigtige shapewear

Hvis du leder efter shapewear, er der en del ting, du kan kigge efter. Du skal først finde ud af, hvad det er du gerne vil have strammet op på eller udglattet på din krop og hvilket tøj, som shapewear skal indgå under. Det opstrammende undertøj kommer nemlig i et væld af farver, men det er næppe særlig smart at vælge et stykke sort undertøj eller shapewear, hvis du trækker i en hvid kjole. Det er samtidigt vigtigt at huske, at da shapewear fungerer opstrammende, er det ligeledes en meget tætsiddende beklædningsgenstand. Det kan derfor være en god ide, at være opmærksom på, hvilken størrelser og mål der er angivet på de forskellige modeller. Sommetider bør du gå en størrelse op, hvis du også gerne vil kunne trække vejret.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *