Har du overvejet at investerer i aktier? Så kan du med fordel læse vores indlæg aktier for begyndere. Her giver vi dig råd og anbefalinger til diverse aktier og handelsplatforme som du kan bruge til din investeringsrejse.

Investering i aktier eller kryptovaluta er noget som er gået hen og blevet utrolig populært og der er kun flere og flere som for øjende op for det over de næste par år. For hvem gider dog betale sine hårdt optjente penge til banken, for at have dem stående på sin konto? Hvis du ikke er klar over det, så betaler du altså negative renter, ved at have din opsparing stående i banken.

En af de største grunde til os normale mennesker er bange for at investerer i aktier, er at det der med at indberette sit overskud til skat det er en stor jungle. Men der kan vi anbefale dig at oprette en aktiesparekonto hos saxo bank, så kan du købe og sælge aktier derigennem og så vil dit overskud automatisk blive indberettet af Saxo Bank og du har derfor ingen grund til at være nervøs over et skattesmæk.

Herunder kan du se de 5 trin for at købe en aktie:

  • Trin 1 – Det første du skal gøre er at vælge den handelsplatform som du vil bruge
  • Trin 2 – Når du har valgt den rigtige platform, så skal du oprette en konto hos udbyderen
  • Trin 3 – Næste step er at overføre penge til konto, enten via bankoverførsel, kreditkort eller paypal
  • Trin 4 – Undersøg markedet og find de aktier som du gerne vil investere i
  • Trin 5 – Det sidste trin på stigen er at købe de aktier som du har udvalgt, nu kan du holde øje med dem og se om du har gjort en god investering
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *