Annonce

Hvis du gerne vil have en hverdag, hvor du kan gøre mængden af personlig pleje mere overskuelig, er der en masse forskellige ting, du kan gøre, der gør det muligt for dig at spare noget tid her, men som stadig får dig til at se godt ud og velplejet hver eneste dag.

Det er en god idé at passe godt på sig selv og altid se godt ud. Det gælder ikke kun, når du har en partner, men det viser også omverdenen, at du går op i dig selv og er god til at passe på dig selv, så de kan blive inspireret til at gøre det samme.

Undgå at skulle barbere dig mod uønsket hårvækst igen

De fleste kvinder bruger enormt meget tid med en skraber, når de er i bad, får der er meget uønsket hårvækst, de fleste kvinder gerne vil af med. Det er naturligvis en personlig sag, om man ønsker at fjerne hår på kroppen, men sandheden er, at de fleste kvinder gør det.

Det er et stort arbejde at skulle barbere håret af kroppen hele tiden, og derfor kan det være en god idé i stedet at få foretaget permanent hårfjerning. Her kan du nemlig ved hjælp af laser komme af med de hår, du ellers plejer at fjerne, uden at skulle famle med skraberen hver dag.

Med laserbehandlinger af din uønskede hårvækst, kan du helt få hårene til at gro. Du føles derfor altid helt nybarberet og lækker, men du skal ikke gøre noget for det hver dag. Det er en enormt smart løsning, hvis du har en masse hår, du godt kunne leve uden.

Sørg for at holde hygiejnen i top for din partner

Det er altid en god idé at have god hygiejne, men når du har en partner, du er glad for, er der kun endnu mere grund til at holde sin personlige hygiejne og pleje ved lige, så din partner kan få mere lyst til dig. Det kan også være med til at styrke jeres sexliv, at du altid gør noget ud af dig selv, og det vil være noget af det, din partner virkelig lægger mærke til.

Her er det blandt andet en rigtig god idé at sørge for at gå i bad to gange om dagen. For nogen virker det som meget, men det er faktisk rigtig lækkert altid at være nyvasket, og når du går i seng efter et bad, kommer du til at sove meget bedre.

For at undgå at din hud tørrer ud, når du bader flere gange om dagen, er det en rigtig god idé at begynde at bruge en god bodylotion. På den måde vil du sørge for at få fugt til huden, og hvis du vælger en creme med lidt parfume i, kommer din hud til at dufte himmelsk.

Forkæl dig selv med lækre produkter til personlig pleje

Det er altid en god idé at inspirere sig selv til at gøre endnu mere ved sin personlige pleje, og det kan du særligt gøre, hvis du sørger for altid at købe nogle lækre produkter, som du kan bruge til din personlige pleje.

Hos Forbruger-test kan du finde en masse test og anmeldelser af en masse forskellige produkter, herunder produkter til personlig pleje. På den måde kan du også se, hvad andre har været glade for at bruge, og du vil uden tvivl kunne finde nogle produkter, du ikke selv kendte i forvejen.

Ved at følge alle disse råd, er vi sikre på, at du kan blive endnu skønnere endda med mindre arbejde for at holde dig i stand.

Hvis du gerne vil have flere skridt på tælleren, er det vigtigt, at du får en stepmaskine, som kan gøre arbejdet for dig.

Hvis du er interesseret i, at din skridttæller viser flere tal end vanligt, kan du gøre klogt i at få en stepmaskine, som kan hjælpe dig godt på vej mod mange flere skridt.

Derfor skal du have en stepmaskine og skridttæller

Der er mange grunde til, at du bør få fingrene i en stepmaskine og ikke mindst en skridttæller. Dem kan du læse mere om her.

1: Få bevæget dig mere end vanligt

Du vil kunne bevæge dig langt mere end vanligt, hvis du har en stepmaskine. Det gør, at du kommer til at være langt mere fysisk aktiv end vanligt, og det er kun noget, der vil gavne dig. Det giver mere glæde, når du bevæger dig – det er der forskning, der har vist.

Jo mere, du bevæger dig, jo bedre er det. Det er derfor vigtigt, at du gør dit for, at bevægelsen bliver markant og konstant, men du skal selvfølgelig heller ikke bevæge dig så meget, at det går ud over dit åndedræt på en ubehagelig måde. Men sved på panden skader selvfølgelig aldrig.

2: Godt for skridttælleren

Det er godt for skridttælleren, hvis du vælger at bevæge dig så ofte som muligt. Det gør, at du står i en situation, hvor du får en masse gode skridt på skridttælleren. Det er altid noget, der booster. Så kan du holde øje med, hvor meget du har gået i dag jævnført med for eksempelvis 10 dage siden. Det er så formentlig planen, at du skal kunne se en positiv udvikling, der bidrager til, at du vil gå mere og mere hver dag. På den måde sikrer du, at der hele tiden sker en positiv udvikling inden for din måde at gå på.

3: Godt at få tankerne væk

Det kan være, at du har haft en lang dag på arbejdet. Det kan også være, at der er sket nogle ting med manden. I sådanne tilfælde er det rart nogle gange at komme ind i sin egen bobbel og slå tankerne væk. Det gør, at det bliver nemmere at komme sig over ting fra fortiden og lægge mere fokus på nuet. Det er altid godt at bruge kræfter på at være fysisk aktiv, men det er sjældent en god ide at bruge for meget tid på at tænke på negative ting og tanker.

Det er derfor en god ide at være fysisk aktiv, fordi det tvinger dig til at lægge fokus på noget andet. Selv, hvis ikke du har haft en dårlig dag på arbejdet, men den har været lang, kan det være godt at få bevæget sig med stepmaskinen. Det giver en helt anden følelse indeni, som du formentlig vil værdsætte, når du er i gang med at bruge stepmaskinen. Særligt når du er færdig får du en god følelse af, at du har lavet noget godt.

For mange par, kan hverdagens rutiner hurtigt blive den største dræber på parforholdets intimitet. Man skal dog ikke lade sig afskrække og holde sig fra livets store spørgsmål om, hvorvidt man skal flytte sammen eller ej. Det kan sagtens lade sig gøre at bibeholde parholdets kærligheds- og sexliv uden at man skal gnide lårene af hinanden.

Der findes mange tips til, hvordan man kan spice forholdet op, ét ud af mange er naturligvis at man bliver ved med at udfordre og udforske hinandens kroppe og grænser. Dette kan blandt andet gøres ved at afprøve forskellige former for voksenlegetøj såsom analkroge. Man bør måske ikke vælte sig ud i de mest hardcore ting såsom BDSM legetøj og analkroge, men derimod forsøge sig med nogle intime spil, der holder opdagelsesrejsen i live.

Der findes mange steder online, hvor man kan finde og købe forskellige former for legetøj, der ikke overskrider ens personlige grænser, men som lige er nok til at skubbe dem lidt. Dette kan f.eks. være gaveæsker eller månedsboxe, der kan findes de fleste steder, er man i tvivl kan man finde inspiration til både ham og hende ved at klikke her.

Pir jeres seksuelle lyst og slå skår i intimitetens grænser

I løbet af et parforhold sket det, at man efter en periode finder den hylde i soveværelsets privatliv, der passer bedst for begge parter. Dette kan f.eks. være at man finder nogle komfortable stillinger, der ikke kræver så meget, hvis begge parter har en travl hverdag og ikke altid har tid eller lyst til at sex skal være vildt, voldsomt og timevis af krøllede lagner.

Dog kan man i mange tilfælde forsøge sig med at prøve grænser af når man efter noget tid kører fast i sexlivets rutiner. Der kan være tale om, at man forsøger sig med nyere stillinger, køber en kama sutra bog eller blot begynder at inddrage forskellige ’uskyldige’ former for sexlegetøj når lyset i soveværelset er slukket.

Ved brug af f.eks. dildoer og analdildoer, handler det om at begge parter føler sig trygge ved situationen og på forhånd har snakket lidt om, hvad der skal ske, hvordan man bremser denne seksuelle udfoldelse osv. Dog er der intet galt i at afprøve nye grænser og har man som kvinde blot lyst til at fyre op under sin mand med et twist kan dette f.eks. gøres med en strip eller et dildoshow med forskellige analdildomærker.

Et godt sexliv er ofte grundbasen for det fuldendte parforhold

Hvis man stiller spørgsmålet ’Hvad er et godt parforhold for dig?’, vil man i langt de fleste tilfælde få svar såsom ’tillid’, ’troskab’, ’humor’ og naturligvis kærlighed. Hvad langt de fleste holder for sig selv, er at sexlivet også betyder en hel del for at få hverdagen til at fungere og opretholde dét niveau af intimitet i hverdagen som man har brug for. Langt de fleste har hørt om ’make-up-sex’, men det virker faktisk – især efter et godt skænderi om hvor skabet skal stå. Vær ikke bange for at prøve grænser af.

Vi ved efterhånden alle hvor vigtigt det er at få nok søvn, men ikke mindst, at man også sover godt. Hvis man ikke sover godt, eller ikke får nok søvn, så går det ud over den næste dag. Man har svært ved at koncentrere sig, man husker værre og man er mere irritabel. Hvis man lider af søvnunderskud, går det derfor som oftest ikke kun udover en selv, men også andre mennesker. Det kan påvirke ens kollegaer, hvis man har svært ved at kommunikere ordentligt med dem, og det kan gå udover venner og familie, hvis man har sværere ved at kontrollere sit humør.

At man ikke får nok søvn, eller sover godt en enkelt nat, kan selvfølgelig ske for os alle. Man kan have drukket for meget kaffe før sengetid, og have svært ved at falde i søvn. Ens barn kan også vækker en midt om natten, og forstyrre ens skønhedssøvn. Når man så vågner træt om morgenen, ved man, at man har en hård dag foran sig. Men i disse enkelte tilfælde tænker man som oftest, at man nok skal klare igennem dagen, og så bare tage tidligere i seng om aftenen end man plejer. Så er man på igen den næste dag.

Kugledynen følger ergoterapeutiske principper

Der hvor det rigtige problem opstår, er når man igen og igen har svært ved at falde i søvn, eller at sove ordentligt. Det er nemlig her, at det kan begynde at påvirke ens liv negativt. Men hvad kan man så gøre, for at forbedre ens dårlige søvnvaner? Et rigtigt godt bud er at købe en kugledyne. Kugledyner er udviklet i overensstemmelse med ergoterapeutiske principper for sensorisk behandling. Det, som kuglerne i dynen gør, er, at de stimulerer kroppen mens du sover, der så sender signaler til hjernen, som hjælper kroppen med at slappe mere af, og falde i en dybere søvn.

Udover at kugledynen kan bruges til at sove med, for at forbedre ens sovevaner, så kan dynen også bruges om dagen. Fordi kuglerne har den effekt, at kroppen slapper mere af, er dynen også god at bruge, hvis man er stresset eller har angst. Hvis man føler sig overvældet af disse følelser, kan man lægge sig ned under dynen og slappe af, og så hjælper dynen kroppen med at falde til ro.

Sådan kan du vende dig og undgå smerter

Hvis ens søvnproblemer skyldes fysiske grunde, som for eksempel graviditet, eller sygdomme som gigt, så kan et glidelagen være løsningen på ens problemer. Ofte når man er gravid eller lider af en sygdom, kan det være svært og smertefuldt at vende sig i sengen. Glidelagener er lavet af materialer med meget lav friktion, som gør, at ens krop glider bedre på overfladen, så det bliver nemmere at vende sig. Hvis man har det problem, at man vågner flere gange om natten, fordi man har vendt dig i søvne og fået smerter, så er et glidelagen derfor en meget god løsning på ens problem.

At holde et forhold friskt, kan være hårdt arbejde til tider. Selvom du måske er meget forelsket i din partner, skal du stadig gøre en indsats for at holde din forbindelse og dit sexliv i live. Hvis du vil vide hvordan du spicer forholdet op, så læs med her og få inspiration.

Forkæl manden

Du kan spice forholdet op på mange måder. Men når det kommer til sexlivet, hvad er så mere lækkert end at blive forkælet og værnet om af sin partner.

Med et tenga æg kan du forkæle og forføre din mand eller partner, på en stilfuld måde. Det japanske onani æg er meget populært blandt mænd verdenen over, så mon ikke at din mand også vil blive glad for ægget.

Udfør rollespil

Mange mennesker går rundt med en lille fræk fantasi om rollespil. Så hvorfor ikke glæde dig selv eller din partner ved at klæde jer ud. Påtag dig den klassiske rolle som stuepige og gør som om du støver af. For at tirre din partner kan du bøje dig ned, så han har udsyn til trusserne eller bøj dig ind over ham så han få et glimt af kavalergangen. Når du så har gjort lidt rent, er det mandens tur til at få en lille omgang.

Intim aften med spil

Er du og din partner ikke så meget for rollespil, så kunne et sex spil måske være noget for jer. Med et erotisk spil for I hurtigt sat gang i en intim aften, hvor alt kan ske. Udforsk hinandens grænser og kom tættere på hinanden. Med et sexspil lærer du din partners og dine egne seksuelle lyster bedre at kende.

Der findes mange forskellige sex spil, så mon ikke at du finder et sjovt spil som passer til dig og din partner.

Prøv med lækkert lingeri

Er legetøj og sex spil ikke noget for dig og din partner, så findes der også andre gode måde at spice forholdet op på. Legetøj er ikke alt.

Prøv jer frem med noget lækkert og sexet lingeri. Der findes et hav af forskelligt frækt undertøj, så der er med garanti også et flot sæt som falder i din smag. Sexet undertøj kan være lidt af en selvtillids booster og er en lækker måde at tænde op for din partner i sengen. Prøv med et par flotte trusser som fremhæver dine smukke balder eller en lækker bodystocking for synets skyld.

Korsetter

Det sidste tip på listen, er korsettet. Et korset er en lækker og elegant beklædningsdel, som med sikkerhed får temperaturen i soveværelset til at stige. Lige som med frækt lingeri, er korsettet også med til at give dig et godt boost af selvtillid.

Med et korset kan du være sikker på at føle dig meget sexet. Det fremmer dine former, så de rigtigt kan ses og vil dermed tirre din partner. Et erotisk syn kan være meget pirrede og I vil få svært ved at holde fingrene fra hinanden.

Langt de fleste af vi kvinder elsker at shoppe – det gælder både tøj, sko, make-up, tasker, smykker og interiør. Hvad vi køber afhænger naturligvis af vores individuelle smag samt selvfølgelig også budgettet. Men hvordan holder vi os ajour med tidens trends og tendenser i en travl hverdag?

Det giver vi her en række gode og aktuelle bud på.

  • Sociale medier:

Rigtig mange moderigtigt piger og kvinder deler billeder af deres outfit på sociale medier. Særligt Instagram og Pinterest er gode inspirationskilder. Her kan du finde tips til smarte, men budgetvenlige vinterstøvler. Se billeder af de senest nye it-tasker eller aflure idéer til hvordan du også kan bruge dine sommerkjoler om vinteren. Og det bedste af det hele er, at det er en ganske gratis service.

  • Blogs:

Nøjagtig som med sociale medier, så er blogs også gratis. Det er en slags udvidet platform, hvor der er langt mere tekst til billederne. Udover mode, kan du også lade dig inspirere af masser af cool bolig-bloggere, der viser dig rundt i deres trendy hjem.

  • Magasiner:

Endelig kan du lade dig friste at de mange smukke og velopstillede billeder i mode og boligmagasinerne. Her kan du opdage nye brands og sammensætninger, som du aldrig selv var kommet i tanke om.

Den særlige skandinaviske stil

Vi Skandinavere er kendt og beundret i hele verden for vores stærke sans for god stil. Det gælder både for vores påklædning og vores indretningsstil. Stilen er kendetegnet af minimalisme, god kvalitet og sans for detaljerne. En stil der bæres aller bedst, hvis den er gjort personlig og oser af selvtillid. Faktisk handler det mest om, ikke at overgøre det. Det er den afslappede, afdæmpede coolness-faktor der er i fokus – hvilket netop er det, der har sat Danmark på modens verdenskort. Samtidig er vi kendt for et være en kende farveforskrækkede. Farver som hvid, grå og sort er derfor  altid danskernes favoritter, hvilket i høj grad afspejler sig i det gængse gadebillede og i de danske hjem. 

Skønne danske, kvindelige designere.

Her i Danmark kan vi bryste os af en lang række af dygtige designere, særligt kvindelige designere. Det gør sig gældende indenfor både beklædnings og møbelområdet. En af landets stoltheder er interiør designeren Lene Bjerre. Hun har designet i mere end 15 år og holder sig konstant opdateret på tidens tendenser. Lene Bjerre mestrer den danske minimalisme til perfektion, men giver den et personligt tvist med sit romantiske og feminine univers. Et univers mange kvinder slet ikke kan få nok af i deres respektive hjem.

Og det er netop dét, de danske designere kan, de kan fange tendenser og personlig gøre dem, naturligvis i perfekt tråd med tidens trends.

Derfor er det ikke så sært, at indkøbere fra hele verden jævnligt prioriterer at aflægge visit i de mange danske design showrooms. 

Kærlighed er en svær ting, og det er ikke altid man lige står og ved hvordan man skal håndtere den.

Heldigvis har vi nogle tips til hvordan du kan holde dit forhold på rette køl – se med nedenfor!