red ægteskabet

Vi lever i en ’køb og smid væk’ kultur, hvor det der med at smide væk ikke altid, er det letteste. Det betyder, at tingene hober sig op, og før vi ved af det, så er vores hjem fyldt til randen med ting. For mange er det svært at skille sig af med de ting, man har købt gennem årene, også selvom det er ting, man ikke bruger særlig ofte, og det giver pladsproblemer.

Bor man i en mindre bolig f.eks. i en lejlighed, hvor pladsen i forvejen er træng, så gør det bestemt ikke pladssituationen bedre, at der pludselig står overfyldte poser i hjørnerne, at skabene kun med nød og næppe kan lukkes, og at kælderrummet er en kæmpe ruin af ting, hvor man ikke kan finde hoved og hale i noget som helst. Alt dette kan give problemer og irritationer i husstanden, for hvem skal give sig og smide sine ting ud – mor, far eller børnene?

Sådan kurerer du pladsmanglen

Før der bliver talt med store ord i hjemmet, og argumentationerne for alvor begynder at rulle, så er det måske værd at overveje, om et ekstra rum – en forlængelse af jeres bolig – kan løse problemet. Hos Pelican Self Storage lejer de opbevaringsrum ud til private og erhverv, som har brug for ekstra plads. Pelican har centre i hele København og omegn, hvilket betyder, at der altid vil være et center i nærheden af, hvor du bor.

Du kan leje rum, der er helt ned til 1 kvm., så uanset om du har få ting eller en hel lejlighed, der skal opbevares for en periode, så kan du finde lige præcis det opbevaringsrum, som passer til dig og dine behov.

Du får din egen nøgle og adgangskode til dit rum, så du kan tilgå det i hele centerets åbningstid, som er dagligt mellem kl. 05.30 – 24.00.

Det betyder, at nærmest uanset set hvornår du har brug for nogle af de ting, som du har opbevaret, så har du mulighed for at få fat i dem. Meget lettere bliver det næsten ikke.

Fleksible opbevaringsrum

Du bestemmer selv, hvor længe du vil leje rummet. Nogle har brug for det på fast basis, andre i en kortere periode, fordi de er ved at flytte, er ude at rejse eller lign. Hvis du midt i din låneperiode har brug for at ændre dit rum til en anden størrelse, vil låne det i længere tid eller lign., så skal du blot kontakte os, så står vi klar til at hjælpe dig.

Lad Pelican træde til og hjælpe dig med at kurere pladsmanglen derhjemme. Vi lover dig, at vores opbevaringsrum ikke kun hjælper jer med pladsen – det hjælper også med at redde ægteskabet og familielivet.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *