Lysten og trangen til altid at købe de nyeste smartphones, computere, kjoler og sko er noget, som alle føler fra tid til anden.
Det er dog ikke altid nødvendigt, og der findes ofte bedre, eller i hvert fald billigere, alternativer. Denne artikel vil derfor sætte fokus på, hvordan den moderne kvinde kan følge med tiden og købe det mest trendy tøj uden at springe budgettet.

Artiklen vil indeholde generelle råd omkring økonomi samt gode råd omkring handel og informationssøgning på internettet.

Overblik giver ro og overskud

For at vide hvor meget du har råd til at bruge på tøj, så er det essentielt, at du har et overblik. Lav et budget hver måned, så skal dette overblik nok komme. Men hvordan ser et godt budget ud? Det vigtigste, for at et budget er effektivt, er, at det er lavet grundigt.

Her er et udkast, som du kan bruge som inspiration til dit personlige budget.

Faste udgifter

  • Bolig

  • Transport

  • Teknologi/abonnementer (tv, internet, mobil, streaming mm).

  • Forsikringer

  • Opsparing

  • Eventuelle ydelser på lån

Andre udgifter

  • Fornøjelser

  • Mad

  • Tøj, sko og andre produkter til personlig pleje

  • Diverse

Hvis du opretter dit budget i et Excel-ark, så vil du let kunne få et overblik over, hvad dit rådighedsbeløb er, efter alle de faste udgifter er betalt, og herefter ved du, hvor meget du kan bruge på tøj og andre sjovere poster hver måned.

Spar penge: Følg med i trends og priser

Nu har du fået lavet et smukt og effektivt budget, og du har nu en klar idé om, hvor meget du kan bruge på tøj hver måned. Men hvordan får du nu mest muligt tøj for pengene?

Én metode, som du med fordel kan anvende, går ud på at være yderst opmærksom. Det gælder om at følge med i de mange forskellige trends og priser på nettet. Hvis du finder et stykke tøj, som du godt kan lide, så kan du for eksempel spare gode penge, hvis du vælger at sammenligne priserne på nogle forskellige webshops, inden du køber.
Der findes også hjemmesider, som hjælper dig med at holde overblik over de nyeste trends, og på disse sider kan du til tider også finde gode tips til billige designervarer. Du kan for eksempel læse meget mere om DAY tasken på www.trenden.dk

Køb tøj, sko og accessoires på nettet

Udover at sammenligne priser på nettet, så er der også et simplere råd, som mange nok allerede følger. For hvis du stadig handler størstedelen af dit tøj i fysiske butikker, så gør du ikke dig selv nogen tjenester.

Der er naturligvis ikke noget galt med at handle i fysiske butikker engang imellem, men det vil komme til at koste dig en masse penge, hvis du konsekvent undgår de mange billigere alternativer, som man finder på nettet, når du skal købe tøj, sko eller accessoires til garderoben. Du kan prøve at besøge Cost860 på nettet, hvis du gerne vil have lækkert tøj til en god pris.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *