skrivebord

Skrivebordet kan være noget som de fleste ikke tænker yderligere over udover prisen og om den kan stå der hvor man har tænkt sig. Ikke fordi det ikke er vigtige ting at forholde sig til, så er der langt mere i det at vælge det helt rigtige skrivebord. Da det forkerte kan gøre dig ulykkelig på længere sigt – i form af irritationerne og frustrationer over at det hverken har den rigtige stil men også at det ikke giver dig den plads du rent faktisk har brug for.

Find det helt rigtige skrivebord

Overvejelserne er mange når du skal finde det skrivebord der passer bedst til dig på kontoret. Tænk over hvordan du arbejder på kontoret, er det primært computer arbejde eller printer du også en del og har en del papirer til at være der, eller er det en god kombination af begge.

Hvis du primært bruger computeren, så tag stilling til hvor mange skærme du vil bruge da længden på skrivebordet skal imødekomme dette, samt kig på borde som i forvejen har lavet huller og skjulere til ledningerne.

Hvis du printer en del papirer, klargøre præsentationer til diverse møder eller lignede så kig på de skriveborde som giver dig den største bordflade som muligt, da det giver dig plads til at organiserer dig på.
Tænk over, og kig blandt andet også på de skriveborde med skuffer eller skabe indbygget i dem.

Er du alt-muligt-personen, og gør det hele fra skrivebordet så bør du overveje noget større den de mere traditionelle rektangulære skriveborde, men kigge på L-formede og U-formede skriveborde. De fylder mere på kontoret, men de giver dig en fantastisk plads til både 2 skærme, bunker med diverse papirer og til samtidig at kunne holde små møder ved den ene langside hvor du nemt kan tilgå computeren.

Hvis der ikke er meget plads at gøre med, så kig på et mere kompakt skrivebord, hvor der er skuffer eller skabe indbygget så du har plads til at gemme ledninger og papirer væk.

Skrivebordet der matcher din personlighed

Vær ærlig overfor dig selv i denne proces, er du ”genier-berhersker-kaos”-typen eller perfektionisten som ikke kan arbejde før alt, ligger som det skal og der er ”ro og orden” på dit skrivebord.
Hvis du nemt arbejder med at der er lidt rod på skrivebordet, måske fordi du har gang i flere ting på samme tid og nemt skal kunne tilgå det. Bør du kigge på de skriveborde med en større overflade, uanset om du printer en del eller ej. Hvorimod er du personen som har alt organiseret på skrivebordet, så kan du nøjes med et mindre skrivebord.

Ergonomisk skrivebord

Husk, altid at tænke på din arbejdsstilling, uanset størrelsen på skrivebordet. Der skal være plads til at du kan have benene under bordpladen, og til at du kan sidde korrekt med både mus og tastatur. Sidst men ikke mindst så overvej at bruge de ekstra penge på at få et hæve-/sænkebord, således du får muligheden for at skifte stilling efter behov.

Disse overvejelser omkring valg og købet af skrivebord, kan du bruge uanset om det er et nyt skrivebord til arbejdet eller til dit hjemmekontor.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *