perfekt venindeaften

En klassisk venindeaften for den voksne, moderne kvinde står ofte på god, hjemmelavet mad og en hyggelig film fra samlingen, eller på Netflix, hvis ikke lige du har noget liggende. Det er super fint, hvis du har overskud og en ny, lækker opskrift du gerne vil prøve af på pigerne, eller som du bare ved altid er et sikkert hit, men det kan også blive en lang aften, hvor madlavningen tager lidt fra den tid, I ellers skulle have brugt sammen. Bagefter synker I sammen i sofaen med en romantisk og helst ikke alt for anstrengende film flimrende på skærmen.

Hyggeligt, helt bestemt, men måske lidt for meget ligesom hverdagen og ikke helt så afslappende, som det kunne være?

Bestil mad udefra

Der findes dog efterhånden virkelig gode alternativer til dig, som gerne vil have god mad, måske endda sund og økologisk mad ligesom den, du får på din yndlingsrestaurant. Flere og flere sunde og inspirerende tilbud dukker op hver eneste dag, og overraskende mange steder tilbyder mad ud af huset på den ene eller den anden måde.

Hvis du bor i en af landets store byer, i København, Århus, Odense, Ålborg, Lyngby-Gentofte eller Roskilde, kan du også få mad leveret af WOLT. Med en rabatkode gemt oppe i ærmet får du lige så billig udbringning som hos andre leveringstjenester, men udvalget er meget mere spændende. Wolt fokuserer på de gode restauranter, på kvalitet og bedre alternativer, og du kan hurtigt finde det helt perfekte til venindehyggen, uden at det skal være pizza igen-igen.

Trænger I rent faktisk til pizza eller bare en burger med pommes frites og milkshake fra McDonalds, så findes det selvfølgelig også i Wolts katalog, og også med en god rabatkode dertil! 

Sluk for skærmen

Brug tiden du køber dig til med dine veninder i stedet. En film er hyggelig, men prøv i stedet at slukke for fjernsynet og gem filmen til en dag, du er rigtig træt, eller til en anden god gang. Læg telefonen fra dig, drop de sociale medier og koncentrer dig om bare at være sammen med dine veninder. Der sker alligevel ikke noget mere spændende online, når de er der hos dig, og I har helt sikkert noget mere spændende at lave end at sidde sammen på telefonen.

Selv hvis du føler, at I sagtens bare kan snakke aftenen væk, kan det være super hyggeligt at smide et spil på bordet. Man kan sagtens snakke imens alligevel, men det at spille sammen giver faktisk noget ekstra. Det skaber en følelse af, at man laver noget sammen, at man engagerer hinanden og udfordrer hinanden, og det gør I faktisk også! Uanset hvilken type spil I kan lide at spille, så skal I bruge hovederne og er ikke bare hyggeligt, det er faktisk også super sundt.

Tænk over det, næste gang veninderne kommer forbi. Sluk for skærmene, og spil et spil, hvor I udfordrer hinanden og har masser af mulighed for at grine sammen over jer selv og hinanden. Du vil blive overrasket over, hvor meget det giver!   

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *