Ny sæson betyder også ny inspiration til din bolig. Ligesom med dit tøj ændrer dine behov i din bolig sig også fra årstid til årstid. Efter en fantastisk solrig sommer er vi nu på vej ind i en mørkere tid. Sommerens sol bliver erstattet af vinterhalvårets hygge. Selvom det er svært at efterlade sommerens varme og lys, er der meget at glæde sig til. Efterår og vinter betyder nemlig mange hyggelige stunder med familie og venner over et godt måltid mad. Så skift sommeraftenerne på terassen ud med dejligt samvær i spisestuen.

Her får du inspiration til at give din spiseplads nyt liv til den nye sæson.

God mad og godt selskab

Om efteråret og vinteren har vi det med at rykke lidt nærmere sammen. Vi elsker at bruge tid sammen med vores venner og familie. Den bedste måde at samle folk på, er over et godt måltid hjemmelavet med. Det giver noget at samles om. Desuden er det altid hyggeligt at have gæster på besøg. Men i en travl hverdag pakket med job og familie har du næppe tid til at bruge flere timer i køkkenet. Mindre kan heldigvis også gøre det. Prøv for eksempel at servere en god gryderet med mørbrad. Den varme ret vil med garanti vække stor begejstring hos dine gæster. Åbner du en flaske vin til, er du garanteret en god aften!

Vælg et spisebord, der kan tilpasses behov

Om sommeren bruger mange af os så meget tid som muligt udenfor. Især i Danmark gælder det om at nyde de lyse timer. I vinterhalvåret trækker vi indenfor. Det stiller andre krav til vores bolig. Det er vigtigt, at din bolig kan fungere i mange forskellige sammenhænge. En klassisk indretningsfejl er at købe et alt for stort spisebord.

Det ser godt ud, men passer formodentlig ikke ind i din hverdag. Elsker du at have gæster, men er I bare to til hverdag? Så overvej et spisebord med udtræk. På den måde kan du nemt holde en overdådig middag, når lejligheden byder sig. Samtidig har du masser af plads i hverdag. Her er en god guide til spiseborde med udtræk. Husk i vinterhalvåret at dække dit bord med masser af sterinlys for at få en intim stemning.

Pift dine spisebordsstole op

Er du tilfreds med indretningen i din spiseafdeling? Eller er det tid til en lille forandring? Det er nemt at give din spiseplads nyt liv. Du behøver ikke at udskifte alle møbler hver sæson. Det er både dyrt, og får dit hjem til at miste sin unikhed. I stedet kan du lade dig inspirere af sæsonens nye trends. Køb for eksempel nogle nye puder i sæsonens nye farver. Pynt op med små figurer og grene fra naturen. Et flot matchende tæppe kan desuden være med til at samle rummet. Det gælder om at vælge møbler, der nemt kan tilpasses forskellige sammenhænge. Denne side har en god guide om spisebordsstole og hjælper dig med at vælge de helt rigtige.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *