Vinteren er snart ovre, og det betyder, at vores vintergarderobe skal skiftes ud med forårets. Det er tid til at smide vinterjakken, hue og vanter nederst i garderoben. Garderoben skal opdateres, og vi guider dig til, hvordan du bedst muligt gør dette.

Kvalitet fremfor kvantitet

Du har med garanti hørt det før – vælg nu kvalitet fremfor kvantitet. Det kan være svært ikke at være fristet af en billig smuk trøje. Desværre er det sådan, at pris og kvalitet går hånd i hånd. Så investér i god kvalitet. Hvis du alligevel ikke kan dy dig, så sørg for at købe trendsene på budget, og gå efter klassiske items i god kvalitet.

Kryds på tværs af årstider

Selvom foråret er på vej og vi bevæger os væk fra vinteren, er det vigtigt at forstå, at du sagtens kan bruge dit vintertøj om foråret og omvendt. Dine tykke bukser kan stadig bruges, du kan blot skifte den varme trøje ud med en t-shirt og du er good-to-go. Et andet tip til hvordan du kan krydse på tværs af årstiderne, er at tage din sommerkjole i brug med et par mørke jeans under. På den måde holder du stadig varmen, mens du får inkorporeret andre teksturer. Din store chunky strik kan ligeledes sagtens stadig bruges over en fin Neo Noir nederdel og et par sneakers.

Miks teksturer og farver

Apropos teksturer, så kan du give din garderobe et helt nyt liv, ved at mikse teksturer og materialer. Hvad med et par læderbukser med en denimjakke udover? Det giver din stil kant, og et helt nyt pust til din garderobe. Pink is the new black – selvom sort (stadig) slanker og aldrig går af mode, er det tid til at finde inspiration fra regnbuen. Køb tøj i farver – især lyserød og gul er farverne af 2018. På Haus-Frau.dk er der et stort udvalg af moderigtigt tøj til din nye garderobe.

Børnenes tid

Når du nu har været ude og forkæle dig selv med en helt ny garderobe, så er det børnenes tid. Tiden med flyverdragter, luffer og lange 11-taller er ovre. Og jubi for det! Dit barn kan med garant i ikke længere passe sidste års forårsjakke, eller er det dit barns første forår? Under alle omstændigheder skal garderoben til dit barn ligeledes opdateres. Når du skal ud og købe nyt tøj til dit barn, gælder de samme regler. Så sørg for ikke at være farveforskrækket og gå efter tøj i forskellige materialer og teksturer. Dertil er nye økologiske stofbleer aldrig en dårlig idé.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *