sovende kvinde

Et sengebord er en nødvendighed for rigtigt mange mennesker, fordi det er praktisk at have et sted at sætte sine ting på, når man opholder sig i sin seng.

Som alle andre mennesker har du helt sikkert dine egne morgen- og aftenritualer, som du bruger pladsen på dit sengebord til. Men har du nogensinde tænkt over, om du faktisk har det som er nødvendigt på dit sengebord for at du kan starte din dag ud på den bedst mulige måde?

Læs med her, og find udad hvilke ting, du er nødt til at have på dit sengebord.

Vågn til tiden hver morgen

Lige meget hvad du laver til dagligt, eller hvornår du plejer at stå op, er det selvfølgelig vigtigt at du altid starter din dag til tiden. Så undgår du travlhed og stress og får derved en meget bedre start på dagen. Derfor er noget du bliver nødt til at have på dit sengebord et vækkeur.

Hvad enten du er mest til at bruge et gammeldags vækkeur, et nyt digitalt eller alarmfunktionen på din mobiltelefon, er det vigtigt at du nemt har plads til at have det ved siden af dig hver nat.

Sørg derfor for at skabe plads på dit sengebord til dit vækkeur, så du kan komme op til tiden hver morgen. Gør også plads til smykker og eventuelle næsepiercinger og andet du skal have på om morgenen, f.eks. briller.

Start dagen ud med et glas vand

Er du også en af dem der ofte er omtågede eller endda en smule svimmel når du vågner? En vane der kan hjælpe dig til nemmere at komme op hver morgen er, at have et friskt glas vand stående klar til morgenen.

Når du starter hver morgen ud med at være velhydreret, bliver det hurtigt meget nemmere at komme godt fra start hver eneste dag.

Får at minde dig selv om hvor vigtigt det er at drikke vand, kan du have glasset til at stå på dit sengebord, så det er det første du går hver morgen. Husk at stille glasset, lommelærken eller flasken med vand sådan, at du ikke kommer til at rave den ned, når du for eksempel rækker ud efter dit vækkeur. Vidste du i øvrigt at du med et husvandværk kan få det blødeste dejlige vand?

Gør det nemt for dig selv at komme i gang med den gode vane

Du har helt sikkert en vane som du så gerne vil have implementeret i din daglige rutine, men det er bare aldrig rigtigt lykkedes for dig. Måske vil du gerne træne 30 minutter hver morgen, læse et kapitel i en bog hver aften eller noget helt tredje og individuelt.

Hvorfor ikke gøre det super nemt for dig selv at komme i gang? En af de letteste steder at starte når det kommer til at starte en ny vane op er, at placere en genstand der repræsenterer vanen et sted, som du ser dagligt, så det bliver nemt for dig at gå i gang med vanen.

Hvis du for eksempel gerne vil løbe en tur hver morgen, skal du lægge dit løbetøj og træningssko på dit sengebord, så det er naturligt nemt at gøre det hver morgen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *