Ligegyldigt om man ønsker at smide et par overflødige kilo, træne dine lårmuskler eller genoptræne et skadet knæ, så er motionscyklen et oplagt valg. Du får alle fordelene af at cykle men uden nødvendigvis at skulle investere i en dyr cykel, lægge ruter eller lide under det danske vejr.

Derfor er en motionscyklen også en oplagt gave. Både til nybegynderen, der ikke før har brugt en motionscykel eller trænet i det hele taget men også til motionisten, der gerne vil tage sin træning til et nyt niveau.

En motionscykel er dog en stor gave både pris- og pladsmæssigt, og du bør derfor sikre dig, at den vil blive taget godt imod, inden du investerer mange penge i en dårlig gave. Så længe meningen bag er god, kan en motionscykel dog godt være en god gave. Du bør dog aldrig give en motionscykel, som en antydning – der er mange andre gode gaver til hende du kan give i stedet.

En motionscykel er bedst placeret i stuen, hvor den altid er tilgængelig uafhængigt af hverken tid eller vejr. Der fylder den dog rigtig meget, så du bør også sikre dig, at der overhovedet er plads hos gavens modtager.

Køber du en motionscykel i god kvalitet kan den tilmed holde i utroligt lang tid. Med de mange muligheder for selv at indstille træningsprogrammer og sværhedsgrader det desuden muligt at vokse med sin motionscykel fra nybegynder til en mere øvet motionist. Det er en gave, der kan holde i lang tid.

Find den bedste motionscykel til modtageren

Det kan dog være svært at finde den helt rigtige motionscykel. Der er mange parametre hvorpå den ene motionscykel adskiller sig fra den anden. Heldigvis er der mange, der før i tiden har stået i præcis samme situation. Derfor kan du, på nettet, finde et væld af brugertests.

Hvis du er i tidsnød, kan du med fordel bare købe den cykel, der er dømt bedst i test eller bedst i test. Gavens modtager vil uden tvivl nyde godt af den, og det vil være en motionscykel i god kvalitet. Valget af motionscykel er imidlertid også utroligt personligt. Alle har forskellige behov og målsætninger, som de ønsker at fuldføre med deres motionscykel.

Nogle skal genoptræne et led og har derfor måske ikke brug for en højteknologisk cykel men snarere en cykel, der er skånsom. Andre er derimod øvede cykelryttere, der har brug for en træningsmaskine, der i høj grad er brugerdefineret og som kan presse dem til deres maksimale ydeevne.

Den bedste motionscykel til prisen

Alle disse parametre bør du skrive dig bag øret, før du køber en motionscykel som gave. I langt de fleste tilfælde, vil det vise sig, at en motionscykel hurtigt kan blive meget dyr, hvis den skal kunne opfylde alle modtagerens behov.

Det er dog bedre at købe en dyr motionscykel i god kvalitet end en billig, som hurtigt går i stykker. Derfor kan du overveje at gå sammen med et par andre venner eller familiemedlemmer for at kunne finansiere cyklen. Alternativt kan den mange steder købes brugt. Hvis det er en gave givet af kærlighed, vil modtageren med garanti synes om den.

Gode gaver giver glæde. Nogle gange gælder det nok også for dårlige gaver. Men så varer glæden nok ikke ret længe.
Hvad er det der gør en gave til en god gave? Det er ikke nødvendigvis så nemt at få svar på. Nogle gange ved vi bare at en gave bliver god. Men det kan også være at vi tager fejl. Du har sikkert selv været der. De fleste af os har fået gaver som vi ikke så rigtigt synes om. Selv om hensigten helt sikker var god. Nogle gange er det noget vi ikke kan lide, eller noget vi ikke kan bruge til noget.

Men der findes nogle fingerpeg til de gode gaver. Hvis du følger dem, kan det næsten ikke gå galt:

  1. Gaven skal være personlig. Når du fx giver kosmetik artikler i gave er det noget ret intimt. Så skal du være sikker på at det også er en mærke den anden kan lide. Det er trods alt noget man smører på kroppen.
  2. Gaven skal have en mening. Ikke nødvendigvis for dig. Det gør ikke noget hvis du undrer dig over hvordan en anden kan sætte sådan noget på ønskelisten. Bare det giver mening for den der får gaven.
  3. Find selv på nummer 3. Måske noget i den retning: En gave behøver ikke give mening for dig selv, men den repræsenterer dig. På godt og ondt er den gave du giver knyttet til din person. Den holder minder om din person for den anden. Husk lige det. Hvordan ønsker du at bliver husket på?

Gaver der forbedrer livskvaliteten

Gaver der også kan bruges til noget vækker altid glæde.  Når en gave oveni købet kan forbedre din livskvalitet, endnu bedre. Livskvalitet er noget vi alle ønsker at holde fast i eller forbedre hele tiden. Fx udstyr til fitness og motion. Vi har så meget, nu til dags, at vi tit ikke ved hvad mere vi skal ønske os. Men noget de fleste helt sikkert ikke har nok af, det er motion.
Vores kroppe er ikke skabt til stillesiddende arbejde, som jo er normen i dag. Det giver en hel del livsstilsproblemer. Og når problemer ikke bliver løst, har de det med at vokse. Nogle gange bliver den slags problemer rigtig problematiske. Mangel på motion svækker hele kroppen. Ikke kun musklerne, men også de indre organer. Især hjerte, lungerne og kredsløbet.

Gaver der får en til at løbe

Vores kroppe er bygget til at løbe. Oprindeligt, kommer vi alle sammen fra de afrikanske savanner. Igennem de par millioner af år vi har gået på 2 ben, har vi været løbere. Det kan godt være at vores livstil har ændret sig fra at være løbere til at være bønder eller arbejdere. Eller chefer. Men udviklingsmæssigt, er det kun et øjeblik siden at vi er holdt op med at være løbere. Og det har vores kroppe det ikke så godt med.
Vi bliver nemt overvægtige, dovne og får alle mulige helbredsproblemer. Og medmindre man er decideret syg, kan man simpelthen løbe disse problemer væk. Med et løbebånd for eksempel.

Det er ikke nogen hemmelighed, at det kan være svært at finde det hele rette køleskab til familiens køkken. Udvalget er i dag så stort, at det kan være en meget svær opgave at overskue de mange modeller og funktioner, som der lige nu findes på markedet. Dog er der nogle få ting, som du altid bør have fokus på, når du skal finde et nyt køleskab. Det kan du læse meget mere om lige her.

Alle har behov for et køleskab

Det kan ske for alle. Man får behov for nogle nye hårde hvidevarer til sit køkken, og det er især, når behovet for et nyt køleskab opstår, at det kan blive næsten uoverskueligt at tage det rette valg. For hvad skal man lede efter i et nyt køleskab, hvilken størrelse bør man gå efter og hvad med de mange ekstra funktioner, som der efterhånden også kan købes køleskabe bestående af.

Den store familie har brug for meget plads til rester og madpakker

Er I en lidt større familie, er det selvfølgelig altid en fordel at gå efter et køleskab af en lidt større størrelse. På den måde kan I altid være sikre på, at der er plads til alle familiens madvarer, de rester, som der måtte blive tilbage efter aftensmaden og de mange madpakker, som der skal være klar den efterfølgende dag. Det kan desuden være en fordel med mange hylder, så der kan laves flere smarte opbevaringsmuligheder alt efter, hvad der synes mest effektivt for jer som familie. Måske er det for eksempel smart med en flaskeholder, der kan bruges til de mange drikkedunke.

Er du alene? Så vælg efter de fordele, du kan få

For de mindre familier eller dig, som er alene, kan et mindre køleskab sagtnes være nok. Her kan det dog være en god idé med nogle skuffer, der kan hjælpe med at holde orden i de mange madvarer. For eksempel er en grøntsagsskuffe særligt relevant, idet den sørger for, at grøntsagerne tempereres bedre, og derved forlænger du holdbarheden. På den måde kan du sagtens gemme nogle af grøntsagerne til dagen efter.

Energimærkningen bør være høj – det er godt for miljøet og din pengepung

Når det så er sagt, så er det i dag også særligt relevant at vælge en model på køleskab, som har en høj energimærkning. På den måde kan man nemlig være sikker på, at der ikke bliver brugt unødvendig meget strøm. Det er sundt for miljøet, og det er også godt for din pengepung, idet det vil vise sig som et større overskud i dit budget hver måned. Selvom du vælger en høj energimærkning, går du dog ikke på kompromis med ydeevnen på de nyere køleskabe.

Vælg model ud fra behov

Når det kommer til de ekstra ting, som der nogle gange følger med et køleskab, er det vigtigt, at du opvejer de forskellige behov, som dig og din familie har. Har I for eksempel behov for et temperatur-display, et amerikaner-køleskab og en fryser i samme model?. Mulighederne er mange, og løsningerne ligeså.

Flere og flere unge er begyndt at indrette deres soveværelser uden et sengebord, og har man ikke et traditionelt soveværelse med en dobbeltseng midt i rummet med plads til et sengebord på hver sin side, så kan det også virke fjollet.

Men der er faktisk en del gode grunde til at investere i et sengebord, eller blot sætte ekstra pris på det du har, hvis du er så heldig allerede at eje et. Sengeborde har nemlig en del flere fordele end du måske lige tror.

Med denne artikel så heldig at du kan blive oplyst om flere gode grunde til hvorfor du burde have et sengebord, hvis ikke du allerede har et. Synes du ikke det er nok, kan du finde endnu flere gode grunde på sengebord.dk.

Alting lige ved hånden

Hvis der er noget vi sætter pris på i det senmoderne samfund, så er det når tingene er nemme. Et sengebord er en nem måde at gøre alting meget nemmere på. Det er altså næsten dumt ikke at have et sengebord, hvis du er glad for lidt lethed.

Et sengebord står, som navnet hentyder til, lige ved siden af din seng, og når du står op om morgen har du altså med det samme alting lige ved hånden.

Forestil dig at du gør dig klar til at putte dig ned under dynen. Du har taget nattøj på, børstet tænder og tager en bog og et glas vand med dig under dynen, hvor du ligger med det blødeste sengetøj. Når du så begynder at smådøse lidt hen, er det du støder i problemer hvis ikke du har et sengebord.

Hvor skal du stille glasset med vand ind i mellem at du drikker? Når du er færdig, skal du så virkelig til at gå hele vejen til køkkenet for at stille det, og derved højst sandsynligt vække dig selv mere op på turen, og ydermere efterlade den behagelige varme du lige har skabt under din dyne?

Det er jo grotesk! Med et sengebord bliver alle dine problemer løst og du kan nemt og enkelt placere dit glas der, og tage det med til køkkenet når du vågner næste morgen.

Man kan aldrig have nok opbevaring

En anden god og praktisk fordel ved et sengebord, er den ekstra opbevaring. Deler du din seng med en partner og har I hver jeres sengebord, er det selvfølgelig en fordel på det punkt, at de personlige ejendele i gerne vil have indenfor hånds rækkevidde når i sover, ligger separat fra jeres partners ting.

Hvis du i øjeblikket nyder at have hele sengen selv, så er den ekstra opbevaring stadig et kæmpe plus. Opbevaring er noget man aldrig kan have for meget af, noget rigtig mange ny udflyttede unge først opdager når de er fløjet fra reden.

Om det så er smykker, bøger, legetøj gæster helst ikke må se, gode minder eller noget helt femte, så har en ekstra lille opbevaringsskuffe eller et ekstra lille opbevaringsskab, aldrig skadet nogen. Nok snarere det stik modsatte.

Skægget er vigtigt for rigtig mange mænd. Det skyldes nok først og fremmest, at ansigtet er det første, man lægger mærke til, når man møder et godt menneske. Præcis ligesom mange kvinder bruger makeup, og mange i det hele taget bruger tid på ansigtspleje, fordi ansigtet er en vigtig faktor i det førstehåndsindtryk, andre får af en, er det vigtigt for mange mænd at pleje deres skæg. Et godt sted at starte er ved at anskaffe sig en skægtrimmer.

Hvad er en skægtrimmer?

En skægtrimmer er et elektrisk apparat, der – som navnet antyder – er lavet til at trimme skæg. Skægtrimmere findes i et hav af forskellige varianter med en lang række forskellige funktioner. Men fælles for dem alle er altså, at de kan gøre det nemt for dig at passe og pleje dit skæg derhjemme lige akkurat, når du har brug for det.

Selvom mænd typisk ikke bruger makeup og plejeprodukter i samme grad som kvinder, betyder det ikke, at det ikke er en tilfredsstillende følelse som mand at kunne træde ud af døren hver dag og føle sig præsentabel og klar til at møde dagen og dens udfordringer. En ting mange mænd går op i er netop skægget. Nogle foretrækker at være glatbarberede, mens andre kan lide at eksperimentere lidt med skægget. Med en skægtrimmer kan du sørge for, at din skæg altid er pænt og velplejet, når du bevæger dig ud i verden.

Spar penge over tid

Skægtrimmere fås i mange forskellige prisniveauer. Alligevel vil der som oftest være tale om en investering, når man køber en. Denne investering skal dog ses i forhold til de penge, man ellers ville have brugt på skægpleje, som man slipper for at skulle bruge, når man ejer en skægtrimmer. Måske plejer du at gå til en professionel for at få ordnet dit skæg eller også plejer du måske at bruge store mængder tid på at trimme dit skæg på anden vis. Med en skægtrimmer slipper du for begge dele, og maskinen vil hurtigt tjene sin egen pris ind.

Forbliv velplejet

Der er mange gode grunde til, at en skægtrimmer er et absolut musthave for alle mænd, der kan lide og se pæne og velplejede ud, når de skal møde dagens udfordringer. Det økonomiske aspekt er naturligvis et plus, men først og fremmest er det rart nemt og hurtigt at kunne pleje sit skæg, når man har lyst.

Afhængigt af hvilken pris, du har lyst til at ofre for din skægtrimmer, kan du få maskiner med mange forskellige funktioner. Nogle maskiner lader dig ganske enkelt trimme din skægvækst, mens andre giver mulighed for at tilpasse længden, så du kan bruge maskinen uanset, om du foretrækker kort eller længere skæg, eller om du bedst kan lide følelsen af et glatbarberet ansigt. Afhængigt af dine behov behøver det altså ikke være nogen dyr oplevelse at anskaffe en skægtrimmer, og du vil med garanti tanke dig selv for købet langt ud i fremtiden.

Den kan være svært at opbevare småting som makeup og smykker, uden at det ser rodet ud. Ydermere kan det godt være et irritationsmoment i hverdagen at skulle rode rundt i forskellige rum og skuffer for, at finde det du skal bruge til at gøre dig klar. Med et sminkebord kan du få samlet alt, hvad du skal bruge lige ved hånden. Samtidig kan du også overskueligt opbevare din makeup, smykker og cremer uden for synsvidde og derfor minimere rodet i dit hjem.

Gør dit hjem og hverdag mere overskuelig med et sminkebord

Når du tilføjer et sminkebord til din indretning, tilføjer du også et strejf af femininitet. Et sminkebord har ofte hylder eller skuffer, hvor du kan opbevare din makeup, smykker og andre små ting overskueligt. På denne måde får du også samlet alt, hvad du behøver for at gøre dig klar. Oftest bliver makeup opbevaret ude på badeværelset, fordi det er der spejlet er. Når du investerer i et sminkebord, er det ofte monteret et spejl på det. Du slipper derfor for at stå hen over håndvasken, for at gøre dig klar. Samtidig kan du også få opbevaret din makeup hensigtsmæssigt og væk fra badeværelset, fugten herfra kunne i sidste ende komme til at beskadige din makeup. Uanset og du ønsker romantisk eller minimalistisk design, kan du helt sikkert finde et sminkebord der matcher dine behov.

Invester i dig selv og gør din hverdag nemmere

Når du investerer i et sminkebord, investere du også i dig selv. Du kan sidde komfortabelt mens du gør dig klar og slipper for at skulle slås med håndvasken, samt problemet ved, at stå så tæt på spejlet så din ånde dugger det til. Ydermere har du alt, hvad du skal bruge, overskueligt opbevaret og lige inden for en håndsrækning. Alle disse forbedringer er også tidsbesparende og du får dermed mere tid til, at kunne fokusere på at gøre dig i stand. Noget der klart ville optimere dit sminkebord, er klart god belysning, det ville ikke kun hjælpe dig med bedre at kunne se. Hvis du samtidig vælger den rigtige form for belysning, kan du også lægge pænere makeup. De fleste vælger at have belysning rundt om spejlet, da det giver større mulighed for at kunne lægge en god makeup. Vælger du at investere i en gulvlampe, giver du også dig selv muligheden for, at få et overblik over dine opbevarede genstande.

Gør lidt ekstra ud af det og dermed dig selv

Har du muligheden for det, samt pladsen til det. Kunne det være en fed feature, hvis du tilføjede resten af de elementer du skal bruge for at gøre dig klar. Det kunne eventuelt være, alt fra et tøjstativ til opbevaring af dine sko. Det gælder dog om, at du finder den rigtige form for opbevaring så det ikke ser rodet og henkastet ud. Finder du derimod den rigtige løsning, kan du ikke kun spare tid i din hverdag, du får også samling på dine personlige ting og samtidig et unikt, feminint og personligt sted. Du vil sikkert også finde det mere indbydende at gøre dig klar og måske endda begynde at prioritere mere tid til dig selv, i din hverdag.

2020 har på alle fronter været et helt specielt år, der har været domineret af corona, nedlukninger og utryghed.

Efter mange hårde måneder med håndsprit, afstand og forsamlingsforbud, havde mange danskere uden tvivl glædet sig til et lille frirum i julen, som kunne nydes med de nærmeste.

Men julen er i høj grad blevet offer for den anden, store smittebølge, der lige nu bevæger sig igennem det danske samfund.

Smittetallene er rekordhøje i Danmark og er på flere områder værre end situationen i foråret. Det har i høj grad lagt en dæmper på julestemningen, men hvad med nytårsaften?

Endnu en nedlukning

Regeringen har udmeldt en ny nedlukning af Danmark, som gradvist træder i kraft i løbet af dagene op til jul, og efterfølgende på det nærmeste er total efter juleaften.

På sin vis har julen altså været fredet, men de sidste dage før årsskiftet byder traditionelt set på flere festligheder, i særdeleshed den 31. december, hvor der skal fejres nytår.

Men nedlukningen og forsamlingsforbuddet spiller igen en afgørende rolle, og barer, natklubber og restauranter er bare nogle af de mange virksomheder, der vil få konsekvenserne at føle.

Der kommer efter sigende flere udmeldinger om selve nytårsaften i forhold til retningslinjerne fra sundhedsmyndighederne, men ikke meget tyder på de store festligheder.

Selve nytårsaften

De fleste forbinder nytårsaften med fest, farver, fyrværkeri og champagne, når det nye år skal skydes i gang med et brag.

Men de sociale sammenkomster og store fester bliver ikke en realitet i slutningen af 2020, og i endnu mindre grad, hvis der fortsætter med at være flere tusinde smittede dagligt og et stigende indlæggelsestal, der allerede er højere end i foråret.

Derfor må man indstille sig på, at nytårsaften ligesom julen kommer til at foregå i mindre grupper i private hjem, fordi omstændighederne ikke er til andet.

Spørgsmålet er endvidere, hvor meget gang der vil være i nytårsfestlighederne internt, når coronasituationen er, som den er. Og hvad med på selve aftenen – kan man stadig lave den traditionelle fondue, eller skal man ud i noget mere portionsanrettet?

Julehandlen har slået rekord på rekord i 2020 som en form for trodsreaktion på det hårde år, og det er ikke til at sige, hvorvidt det samme vil gøre sig gældende for forberedelserne til nytårsaften.

Udnyt ventetiden

Som bekendt er størstedelen af samfundets aktivitet lukket ned mellem jul og nytår, og i den forbindelse kan man passende udnytte ventetiden, før nytårsaften oprinder.

Mange danskere har tilbragt mere tid i hjemmet i 2020 end normalt, fordi hjemmearbejde og selvisolation er kommet på dagsordenen.

Det kan derfor meget vel være, at man er blevet mere opmærksom på forholdene i sin bolig, som man måske gerne vil opgradere. Det kan for eksempel være belysningen i dit hjem.

Dansk økonomi har ikke lidt så stor skade, som man på et tidspunkt frygtede, men den er alligevel presset, men man kan hjælpe samfundsøkonomien ved at investere lidt i sin bolig.

Måske kunne man bruge noget belysning til bryggerset, et nyt kiprelæ eller noget helt tredje, der vil give hjemmet et ekstra pift, før 2020 bliver til 2021.

Et sengebord er en nødvendighed for rigtigt mange mennesker, fordi det er praktisk at have et sted at sætte sine ting på, når man opholder sig i sin seng.

Som alle andre mennesker har du helt sikkert dine egne morgen- og aftenritualer, som du bruger pladsen på dit sengebord til. Men har du nogensinde tænkt over, om du faktisk har det som er nødvendigt på dit sengebord for at du kan starte din dag ud på den bedst mulige måde?

Læs med her, og find udad hvilke ting, du er nødt til at have på dit sengebord.

Vågn til tiden hver morgen

Lige meget hvad du laver til dagligt, eller hvornår du plejer at stå op, er det selvfølgelig vigtigt at du altid starter din dag til tiden. Så undgår du travlhed og stress og får derved en meget bedre start på dagen. Derfor er noget du bliver nødt til at have på dit sengebord et vækkeur.

Hvad enten du er mest til at bruge et gammeldags vækkeur, et nyt digitalt eller alarmfunktionen på din mobiltelefon, er det vigtigt at du nemt har plads til at have det ved siden af dig hver nat.

Sørg derfor for at skabe plads på dit sengebord til dit vækkeur, så du kan komme op til tiden hver morgen. Gør også plads til smykker og eventuelle næsepiercinger og andet du skal have på om morgenen, f.eks. briller.

Start dagen ud med et glas vand

Er du også en af dem der ofte er omtågede eller endda en smule svimmel når du vågner? En vane der kan hjælpe dig til nemmere at komme op hver morgen er, at have et friskt glas vand stående klar til morgenen.

Når du starter hver morgen ud med at være velhydreret, bliver det hurtigt meget nemmere at komme godt fra start hver eneste dag.

Får at minde dig selv om hvor vigtigt det er at drikke vand, kan du have glasset til at stå på dit sengebord, så det er det første du går hver morgen. Husk at stille glasset, lommelærken eller flasken med vand sådan, at du ikke kommer til at rave den ned, når du for eksempel rækker ud efter dit vækkeur. Vidste du i øvrigt at du med et husvandværk kan få det blødeste dejlige vand?

Gør det nemt for dig selv at komme i gang med den gode vane

Du har helt sikkert en vane som du så gerne vil have implementeret i din daglige rutine, men det er bare aldrig rigtigt lykkedes for dig. Måske vil du gerne træne 30 minutter hver morgen, læse et kapitel i en bog hver aften eller noget helt tredje og individuelt.

Hvorfor ikke gøre det super nemt for dig selv at komme i gang? En af de letteste steder at starte når det kommer til at starte en ny vane op er, at placere en genstand der repræsenterer vanen et sted, som du ser dagligt, så det bliver nemt for dig at gå i gang med vanen.

Hvis du for eksempel gerne vil løbe en tur hver morgen, skal du lægge dit løbetøj og træningssko på dit sengebord, så det er naturligt nemt at gøre det hver morgen.

En klassisk venindeaften for den voksne, moderne kvinde står ofte på god, hjemmelavet mad og en hyggelig film fra samlingen, eller på Netflix, hvis ikke lige du har noget liggende. Det er super fint, hvis du har overskud og en ny, lækker opskrift du gerne vil prøve af på pigerne, eller som du bare ved altid er et sikkert hit, men det kan også blive en lang aften, hvor madlavningen tager lidt fra den tid, I ellers skulle have brugt sammen. Bagefter synker I sammen i sofaen med en romantisk og helst ikke alt for anstrengende film flimrende på skærmen.

Hyggeligt, helt bestemt, men måske lidt for meget ligesom hverdagen og ikke helt så afslappende, som det kunne være?

Bestil mad udefra

Der findes dog efterhånden virkelig gode alternativer til dig, som gerne vil have god mad, måske endda sund og økologisk mad ligesom den, du får på din yndlingsrestaurant. Flere og flere sunde og inspirerende tilbud dukker op hver eneste dag, og overraskende mange steder tilbyder mad ud af huset på den ene eller den anden måde.

Hvis du bor i en af landets store byer, i København, Århus, Odense, Ålborg, Lyngby-Gentofte eller Roskilde, kan du også få mad leveret af WOLT. Med en rabatkode gemt oppe i ærmet får du lige så billig udbringning som hos andre leveringstjenester, men udvalget er meget mere spændende. Wolt fokuserer på de gode restauranter, på kvalitet og bedre alternativer, og du kan hurtigt finde det helt perfekte til venindehyggen, uden at det skal være pizza igen-igen.

Trænger I rent faktisk til pizza eller bare en burger med pommes frites og milkshake fra McDonalds, så findes det selvfølgelig også i Wolts katalog, og også med en god rabatkode dertil! 

Sluk for skærmen

Brug tiden du køber dig til med dine veninder i stedet. En film er hyggelig, men prøv i stedet at slukke for fjernsynet og gem filmen til en dag, du er rigtig træt, eller til en anden god gang. Læg telefonen fra dig, drop de sociale medier og koncentrer dig om bare at være sammen med dine veninder. Der sker alligevel ikke noget mere spændende online, når de er der hos dig, og I har helt sikkert noget mere spændende at lave end at sidde sammen på telefonen.

Selv hvis du føler, at I sagtens bare kan snakke aftenen væk, kan det være super hyggeligt at smide et spil på bordet. Man kan sagtens snakke imens alligevel, men det at spille sammen giver faktisk noget ekstra. Det skaber en følelse af, at man laver noget sammen, at man engagerer hinanden og udfordrer hinanden, og det gør I faktisk også! Uanset hvilken type spil I kan lide at spille, så skal I bruge hovederne og er ikke bare hyggeligt, det er faktisk også super sundt.

Tænk over det, næste gang veninderne kommer forbi. Sluk for skærmene, og spil et spil, hvor I udfordrer hinanden og har masser af mulighed for at grine sammen over jer selv og hinanden. Du vil blive overrasket over, hvor meget det giver!   

Der er hvert år mange, der leder efter den aboslut billigste, men stadig bedste ferie, som de kan tage på. Jo bedre en pris, man finder en rejse til, jo flere penge vil man nemlig have i overskud, der kan bruges på andre sjove ting. Det være sig for eksempel shopping fremme på den destination, som man rammer, det kan være til gode oplevelser på rejsen, eller det kan være til noget helt tredje.

Uanset hvad ens begrundelse er, for at finde den bedste pris på en rejse, så er der nogle få fifs, som man bør kende til, når man gerne vil sikre sig, at man giver sig selv de absolut bedste forudsætninger for at blive tilfreds med den økonomiske situation, som man stiller sig i, når man bestiller en rejse.

Find billige afbudsrejser på rejsetilbud

For det første skal man tage et kig på de mange muligheder, som der byder sig med afbudsrejser. Dette er restpladser eller afbestille pladser, der sælges til ofte langt under den oprindelige pris, idet både flyselskaber og hoteller gerne vil have fyldt alle pladser. Afbudsrejser tilbyder også ofte mange alternativer, især når det kommer til destinationer, derfor er der rig mulighed for at komme et af de steder hen, som man drømmer om – også selvom at prisen er i bund. For eksempel kan du finde rejsetilbud hundredevis af billige afbudsrejser.

Vælg en upopulær rejsedato

For det andet skal man sørge for at vælge en rejsedato, der ligger uden for de mest populære uger. Det betyder, at man skal rejse uden for skolernes ferie og også gerne vælge andre dage en lige fredag, lørdag eller søndag som afrejsedag. På den måde vælger man nemlig de mest upopulære tider, og der vil således være mere konkurrence for rejseselskaberne og flyselskaberne om dig, hvorfor priserne ofte vil være i den lavere ende.

Vær så spontan som overhovedet muligt

For det tredje er det en god ide at være så spontan som overhovedet muligt, når man gerne vil finde en rejse til en god pris. Jo tættere på afrejsedato du tør at bestille, jo billigere en pris vil du skulle betale. Det betyder, at du gerne skal vente lige så længe, du kan med at bestille en rejse, og så vil du efterhånden se, at prisen daler. Dog kræver det, at du har is i maven, idet du også kan risikere, at andre slår til på den rejse, som du holder øje med.

Vælg en afbudsrejse med all inclusive

Sidst, men ikke mindst bør du lede efter en afbudsrejse med all inclusive. Med all inclusive er der nemlig ikke nogen grund til at du på nogle tidspunkter i løbet af rejsen finder dine penge frem. Her vil alt mad og drikke nemlig på forhånd være betalt for dig, og du kan derfor blot lægge dig ved poolen og nyde, at der er sørget for alt for dig på forhånd.