At ældes med ynde kan man læse om mange steder, det kræver de rigtige cremer, den rigtige stil og den rigtige frisure. Men at ældes med lethed kan kræve lidt mere hjælp og heldigvis findes der i dag en hel verden af hjælpemidler, der næsten gør det til en leg at blive ældre.

Tag en dyb indånding og tag imod den tredje alder med åbne arme og alt, hvad det indebærer. Livet som senior rummer uendelige muligheder for dig, der er klar til at gribe chancen, hvor den byder sig.

En liga for sig

De sidste år, er markedet for seniorer virkelig begyndt at blomstre. Det er som om verden har fået øjnene op for os, som en del af forbrugerstyrken og verden i det hele taget – og der kommer der rigtig mange gode og anvendelige ting ud af.

Det er ikke mange år siden at de ældre ikke kunne finde ud af at gå på nettet og bruge en smartphone – det er ikke tilfældet i dag, for lang de fleste af os har helt styr på teknologien og kan derfor få fuldt udbytte af internettet og det, det har at tilbyde.

Der findes hjemmesider og fora på nettet, der er specielt rettet mod netop folk i den tredje alder med det ene mål, at samle gode råd, guides og hjælpemidler på et sted, der er let at overskue og kommer rundt om alle de ting, der er relevante.

Vi er en liga for sig – og det har verden endelig fået øjnene op for, så lad os få det bedste ud af det!

Indkøb på hjul

At slæbe pose med dagligvarer hjem fra Brugsen kan give enhver ømme skuldre og lange arme og jo ældre vi bliver, des flere pauser kræver det som regel, før vi når hele vejen hjem med vores indkøb.

Det kan ende med at gøre indkøbene til en heldagsopgave af den mindre sjove slags. Du behøver som sådan ikke at være hverken senior eller doven for at investere i en indkøbstaske med hjul, du skal bare være smart.

Ligesom det er hurtigere og mere praktisk at cykle på arbejde end det er at gå, så er det lettere at køre indkøbene hjem i en indkøbstaske med hjul end det er at slæbe det i poser, det er simpel logik for perlehøns. Få den komplette guide og test lige her.

Hvil benene under bruseren

Når det ikke er armene, men benene, der bliver trætte, kan det være hårdt at stå op i badet, mens der skal sæbes ind og vaskes hår.

Desuden bliver gulvet glat af sæben og vandet – og knoglerne holder ikke helt så godt til et fald i badet, som i gamle dage. Derfor kan der være stor fordel i en badebænk eller badetaburet.

Måske tænker du, at så gammel er du heller ikke, men du behøver ikke at være ’så gammel’, for at sidde ned og nyde et langt varmt bad. Se hvorfor en badebænk er et godt køb her!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *