For mange par, kan hverdagens rutiner hurtigt blive den største dræber på parforholdets intimitet. Man skal dog ikke lade sig afskrække og holde sig fra livets store spørgsmål om, hvorvidt man skal flytte sammen eller ej. Det kan sagtens lade sig gøre at bibeholde parholdets kærligheds- og sexliv uden at man skal gnide lårene af hinanden.

Der findes mange tips til, hvordan man kan spice forholdet op, ét ud af mange er naturligvis at man bliver ved med at udfordre og udforske hinandens kroppe og grænser. Dette kan blandt andet gøres ved at afprøve forskellige former for voksenlegetøj såsom analkroge. Man bør måske ikke vælte sig ud i de mest hardcore ting såsom BDSM legetøj og analkroge, men derimod forsøge sig med nogle intime spil, der holder opdagelsesrejsen i live.

Der findes mange steder online, hvor man kan finde og købe forskellige former for legetøj, der ikke overskrider ens personlige grænser, men som lige er nok til at skubbe dem lidt. Dette kan f.eks. være gaveæsker eller månedsboxe, der kan findes de fleste steder, er man i tvivl kan man finde inspiration til både ham og hende ved at klikke her.

Pir jeres seksuelle lyst og slå skår i intimitetens grænser

I løbet af et parforhold sket det, at man efter en periode finder den hylde i soveværelsets privatliv, der passer bedst for begge parter. Dette kan f.eks. være at man finder nogle komfortable stillinger, der ikke kræver så meget, hvis begge parter har en travl hverdag og ikke altid har tid eller lyst til at sex skal være vildt, voldsomt og timevis af krøllede lagner.

Dog kan man i mange tilfælde forsøge sig med at prøve grænser af når man efter noget tid kører fast i sexlivets rutiner. Der kan være tale om, at man forsøger sig med nyere stillinger, køber en kama sutra bog eller blot begynder at inddrage forskellige ’uskyldige’ former for sexlegetøj når lyset i soveværelset er slukket.

Ved brug af f.eks. dildoer og analdildoer, handler det om at begge parter føler sig trygge ved situationen og på forhånd har snakket lidt om, hvad der skal ske, hvordan man bremser denne seksuelle udfoldelse osv. Dog er der intet galt i at afprøve nye grænser og har man som kvinde blot lyst til at fyre op under sin mand med et twist kan dette f.eks. gøres med en strip eller et dildoshow med forskellige analdildomærker.

Et godt sexliv er ofte grundbasen for det fuldendte parforhold

Hvis man stiller spørgsmålet ’Hvad er et godt parforhold for dig?’, vil man i langt de fleste tilfælde få svar såsom ’tillid’, ’troskab’, ’humor’ og naturligvis kærlighed. Hvad langt de fleste holder for sig selv, er at sexlivet også betyder en hel del for at få hverdagen til at fungere og opretholde dét niveau af intimitet i hverdagen som man har brug for. Langt de fleste har hørt om ’make-up-sex’, men det virker faktisk – især efter et godt skænderi om hvor skabet skal stå. Vær ikke bange for at prøve grænser af.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *