sengeborde

Flere og flere unge er begyndt at indrette deres soveværelser uden et sengebord, og har man ikke et traditionelt soveværelse med en dobbeltseng midt i rummet med plads til et sengebord på hver sin side, så kan det også virke fjollet.

Men der er faktisk en del gode grunde til at investere i et sengebord, eller blot sætte ekstra pris på det du har, hvis du er så heldig allerede at eje et. Sengeborde har nemlig en del flere fordele end du måske lige tror.

Med denne artikel så heldig at du kan blive oplyst om flere gode grunde til hvorfor du burde have et sengebord, hvis ikke du allerede har et. Synes du ikke det er nok, kan du finde endnu flere gode grunde på sengebord.dk.

Alting lige ved hånden

Hvis der er noget vi sætter pris på i det senmoderne samfund, så er det når tingene er nemme. Et sengebord er en nem måde at gøre alting meget nemmere på. Det er altså næsten dumt ikke at have et sengebord, hvis du er glad for lidt lethed.

Et sengebord står, som navnet hentyder til, lige ved siden af din seng, og når du står op om morgen har du altså med det samme alting lige ved hånden.

Forestil dig at du gør dig klar til at putte dig ned under dynen. Du har taget nattøj på, børstet tænder og tager en bog og et glas vand med dig under dynen, hvor du ligger med det blødeste sengetøj. Når du så begynder at smådøse lidt hen, er det du støder i problemer hvis ikke du har et sengebord.

Hvor skal du stille glasset med vand ind i mellem at du drikker? Når du er færdig, skal du så virkelig til at gå hele vejen til køkkenet for at stille det, og derved højst sandsynligt vække dig selv mere op på turen, og ydermere efterlade den behagelige varme du lige har skabt under din dyne?

Det er jo grotesk! Med et sengebord bliver alle dine problemer løst og du kan nemt og enkelt placere dit glas der, og tage det med til køkkenet når du vågner næste morgen.

Man kan aldrig have nok opbevaring

En anden god og praktisk fordel ved et sengebord, er den ekstra opbevaring. Deler du din seng med en partner og har I hver jeres sengebord, er det selvfølgelig en fordel på det punkt, at de personlige ejendele i gerne vil have indenfor hånds rækkevidde når i sover, ligger separat fra jeres partners ting.

Hvis du i øjeblikket nyder at have hele sengen selv, så er den ekstra opbevaring stadig et kæmpe plus. Opbevaring er noget man aldrig kan have for meget af, noget rigtig mange ny udflyttede unge først opdager når de er fløjet fra reden.

Om det så er smykker, bøger, legetøj gæster helst ikke må se, gode minder eller noget helt femte, så har en ekstra lille opbevaringsskuffe eller et ekstra lille opbevaringsskab, aldrig skadet nogen. Nok snarere det stik modsatte.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.