dress

Langt de fleste af vi kvinder elsker at shoppe – det gælder både tøj, sko, make-up, tasker, smykker og interiør. Hvad vi køber afhænger naturligvis af vores individuelle smag samt selvfølgelig også budgettet. Men hvordan holder vi os ajour med tidens trends og tendenser i en travl hverdag?

Det giver vi her en række gode og aktuelle bud på.

  • Sociale medier:

Rigtig mange moderigtigt piger og kvinder deler billeder af deres outfit på sociale medier. Særligt Instagram og Pinterest er gode inspirationskilder. Her kan du finde tips til smarte, men budgetvenlige vinterstøvler. Se billeder af de senest nye it-tasker eller aflure idéer til hvordan du også kan bruge dine sommerkjoler om vinteren. Og det bedste af det hele er, at det er en ganske gratis service.

  • Blogs:

Nøjagtig som med sociale medier, så er blogs også gratis. Det er en slags udvidet platform, hvor der er langt mere tekst til billederne. Udover mode, kan du også lade dig inspirere af masser af cool bolig-bloggere, der viser dig rundt i deres trendy hjem.

  • Magasiner:

Endelig kan du lade dig friste at de mange smukke og velopstillede billeder i mode og boligmagasinerne. Her kan du opdage nye brands og sammensætninger, som du aldrig selv var kommet i tanke om.

Den særlige skandinaviske stil

Vi Skandinavere er kendt og beundret i hele verden for vores stærke sans for god stil. Det gælder både for vores påklædning og vores indretningsstil. Stilen er kendetegnet af minimalisme, god kvalitet og sans for detaljerne. En stil der bæres aller bedst, hvis den er gjort personlig og oser af selvtillid. Faktisk handler det mest om, ikke at overgøre det. Det er den afslappede, afdæmpede coolness-faktor der er i fokus – hvilket netop er det, der har sat Danmark på modens verdenskort. Samtidig er vi kendt for et være en kende farveforskrækkede. Farver som hvid, grå og sort er derfor  altid danskernes favoritter, hvilket i høj grad afspejler sig i det gængse gadebillede og i de danske hjem. 

Skønne danske, kvindelige designere.

Her i Danmark kan vi bryste os af en lang række af dygtige designere, særligt kvindelige designere. Det gør sig gældende indenfor både beklædnings og møbelområdet. En af landets stoltheder er interiør designeren Lene Bjerre. Hun har designet i mere end 15 år og holder sig konstant opdateret på tidens tendenser. Lene Bjerre mestrer den danske minimalisme til perfektion, men giver den et personligt tvist med sit romantiske og feminine univers. Et univers mange kvinder slet ikke kan få nok af i deres respektive hjem.

Og det er netop dét, de danske designere kan, de kan fange tendenser og personlig gøre dem, naturligvis i perfekt tråd med tidens trends.

Derfor er det ikke så sært, at indkøbere fra hele verden jævnligt prioriterer at aflægge visit i de mange danske design showrooms. 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *