guldsmed i københavn

I mange årtusinder har det at pynte sig været noget, man har dyrket. I ældgamle civilisationer har guld haft meget høj status, og det eksklusive materiale er ikke blevet mindre populært, som årene er gået. I nutiden findes der et hav af guldsmede, der laver smukke smykker i blandt andet guld.

Guldsmed Anders Mørck

Guldsmeden Anders Mørck, som er til at finde på Frederiksberg i København laver meget fine smykker. Virksomheden er drevet af Ole Mørck, som er stifteren Anders Mørcks søn. Det er altså en vaskeægte familievirksomhed vi har med at gøre, og den har også et par årtier på bagen. Den blev nemlig født i 1977, og siden da har guldsmeden produceret alskens slags smykker i høj kvalitet.
I forhold til mange andre store smykke koncerner bliver der hos lige netop denne guldsmed værnet om den gode personlige service. I butikken på Frederiksberg kan man komme ind som kunde og tale med guldsmeden om, hvilket slags smykke, man ønsker. Herefter går guldsmeden i gang med opgaven. Hvis kunden ikke er helt tilfreds med det færdige resultat, er det en naturlig del af servicen, at guldsmeden retter til.
Det er altså håndlavede, unikke smykker, der bliver lavet specielt til hver enkelt kunde. Der er intet industrialistisk over denne virksomhed. Guldsmed Anders Mørck i København er bygget op om de gode gamle, traditionelle værdier om god kvalitet og god service.

Værner om miljøet


Anders Mørch, der er guldsmed i København, bruger i produktionen af smykker mange materialer, som alle kommer fra leverandører, der overholder FN’s resolutioner. Det vil altså sige, at virksomheden officielt set har alting på det rene.
På et lidt lavere plan gør virksomheden også noget for vores alle sammens miljø. Det er godt for miljøet at genbruge, og derfor har guldsmed Anders Mørck besluttet sig for at opkøbe brugt guld fra deres kunder, hvis de ligger inde med smykker, de ikke længere har brug for. Derefter behandler man guldet, så det bliver lige så flot, som da det var helt nyt.
Denne proces gør det muligt for virksomheden at bruge guld i højeste kvalitet og med fuldstændig renhed uden at beskadige miljøet ved at skulle udvinde en masse nyt guld.
Det er også en fin ting for kunderne at kunne forvandle et gammelt guldsmykke til et helt nyt. Dette forhøjer blot affektionsværdien for kunderne.

Et bredt udvalg

Guldsmeden Anders Mørck specialiserer sig i mange typer af smykker. For eksempel kan man få lavet smykker med opaler, som er nogle meget specielle sten, som langt fra alle guldsmede arbejder med. Det forholder sig sådan med opaler, at alle opal stenene er helt unikke og ikke ligner nogen anden. Man kan altså hos denne guldsmed få lavet et 100% unikt smykke, hvor både designet og selve stenen er helt sin egen. Guldsmeden er god til at hjælpe med at udvikle det design, der passer lige til ens smag.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.