En nat i byen med veninder kan kun gøres bedre med et smukt sæt tøj. Lige meget hvem man er, vil man selvfølgelig gerne tiltrække lidt opmærksomhed og være hele festens midtpunkt. Dette kan både opnås med en god portion selvtillid, men i den grad også med tøj, der fremhæver de bedste elementer af ens krop.

Tit går selvtillid og udseende faktisk begge veje. De påvirker hinanden. Hvis man er fuld af selvtillid og fremstiller sig selv sådan, vil folk også se en som smuk. Heldigvis, for de mere generte iblandt os, går denne effekt også den anden vej. Føler man sig smuk på grund af sit tøj, vil man ligeledes kunne fremføre sig selv mere selvsikkert.

Find de rette sko til sættet

De fleste har et par simple, sorte højhælede sko i skabet, men hvis man ønsker at gøre noget særligt ud af sig selv, er det måske ikke lige aftenen for at tage dem på. I stedet kunne du for eksempel prøve med en farve, det gør lidt mere opmærksom på sig selv. Prøv at forestille dig et par små røde stiletter, der går perfekt til den pangrøde læbestift.

Du kan også fuldstændig bryde med normerne, og kombinere din festkjole med et par tennissko. Selvfølgelig skal det ikke være de mest udtrådte nede bagest i skabet, men hvis man har et par smukke og velholdte, hvide tennissko eller lignende, kan disse sagtens indgå i det perfekte sæt. Hvis du er ude i byen i dette sæt, har det den ekstra fordel, at det er langt nemmere at gå ned ad gaden i bløde tennissko end i tårnhøje stiletter.

Sidst, men ikke mindst, kan du selvfølgelig også trække i et par knæhøje støvler. Dette kan virke som et rigtig godt alternativ til stiletterne, især i de koldere måneder. Høje, sorte støvler kombineret med en lårkort kjole kan se enormt frækt ud, og det vil garanteret give et par blikke i løbet af en aften.

En flot kjole

Det er næsten uundgåeligt ikke at tage en kjole på, hvis aftenen virkelig skal være festlig. Man kan godt sammensætte et rigtig pænt sæt uden en kjole. Der er imidlertid bare noget helt unikt ved kjolen, som gør den oplagt til sådanne nætter. En kjole kan fremhæve de pæneste sider af kroppen, og være med til at vise den kvindelige form.

Derfor er det også enormt vigtigt, at man finder en kjole, der passer en. Både en for lille og en for stor kjole kan ødelægge hele resten af sættet.

Selvom kjolen passer, er det dog ikke sikkert, at det er den perfekte. I tråd med skoene, er det altid godt med noget iøjnefaldende. Det får du uden tvivl i en såkaldt paillet kjole. Der findes frække palliet kjoler i korte og lange modeller. De smyger sig langs kroppen og de mange pailletter skinner i lyset og gør opmærksom på sig selv.

Med et iøjnefaldende sæt tøj og en selvsikker attitude er du sikker på at være festens midtpunkt.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *