cykelsti

Antallet af ladcykler i gadebilledet er eksploderet de senere år, og der kører efterhånden rigtigt mange af dem. Især i de store byer er de populære, men de ses også i provinsen, hvor de bruges til alle tænkelige og utænkelige formål. 

Ladcyklerne bruges ofte til at fragte børn til og fra børnehave eller vuggestue, men også til f.eks. byggematerialer eller store indkøb. Bor man f.eks. i kollektiv skal der købes stort ind, og her kan en ladcykel være meget behjælpelig, hvis kollektivet ikke ejer en bil. Ejer man en bil kan det ofte være svært at komme rundt i byen i myldretiden, og netop dette er grunden til at mange vælger en ladcykel i stedet for. 

Spar tid og kræfter med elmotor 

Selvom der er mange fordele ved ladcykler er de dog ofte krævende at køre på, da cyklen vejer temmelig meget og det derfor kan være tungt at træde den, især når det går op ad bakke. Derfor vælger mange at investere sparepengene i en christiania cykel elmotor og sparer således både mange kræfter, men så sandelig også tid, da en elcykel kan køre væsentligt hurtigere end cykler med rugbrødsmotor. 

Med en ladcykel med elmotor kan mange faktisk helt undvære en bil, da selve kassen på cyklen er stor og dermed kan rumme mange ting. Dermed kan man også på denne måde være med til at understøtte indsatsen mod klimaforandringerne, da god gammeldags pedalkraft jo som bekendt ikke forurener eller udleder CO2. 

Det findes mange forskellige typer af elladcykler på markedet, og det kan være en god idé at undersøge markedet og sætte sig godt ind i tingene, inden man svinger dankortet og kører hjem på sin nyindkøbte cykel. Man kan også vælge at købe en brugt cykel og dermed spare penge, denne mulighed er der også mange, der benytter sig af. 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *