tasker

Håndtasker, bæltetasker, shoppere, skuldertasker, clutches… Kan man egentlig overhovedet nogensinde få nok tasker? Det meste af tiden føles det som om, svaret er nej. Vil du gerne forkæle dig selv, eller trænger du bare til en ny taske, har den nye platform Pashion.dk masser at byde på.

En ny spiller med masser af potentiale

Pashion.dk er en ny platform, som netop er startet op i 2019. På platformens egen hjemmeside beskrives det, hvordan den er et resultat af fem års arbejde med idé- og platformudvikling samt en overbevisning om, at der manglede et sted på nettet, hvor man nemt og hurtigt kunne finde frem til det komplette udvalg af sit foretrukne tøjmærke. Denne mangel søger Pashion.dk at være svaret på og med et udvalg, der spænder over mere end 2000 af de mest populære brands, lover det godt.

Hjemmesiden er nem og overskuelig at anvende og fører modetøj og –accessories til både kvinder, mænd og børn i alle aldre.

Det der gør siden helt særlig er, at den effektivt samler det komplette udvalg fra fire andre webshops, så du ikke alene kan få det fulde overblik et sted, men også få en god pris. Så selvom Pashion.dk er en ny spiller på markedet, er der altså masser af potentiale at spore.

Et stort udvalg af tasker

Pashion.dk’s store udvalg spænder blandt andet over en imponerende selektion af tasker. Faktisk har siden så mange forskellige tasker at byde på til både kvinder og mænd, at varetypen har fået sin helt egen sektion. Hvad end du er på udkig efter en ny clutch, rygsæk, toilettaske, håndtaske eller noget helt femte, kan du finde det på siden. Med mange mærker at vælge imellem, er der ingen tvivl om, at din drømmetaske gemmer sig et sted i udvalget.

Det er nemt at navigere rundt på siden, og med de forskellige søgeindstillinger, som blandt andet lader dig filtrere dine søgeresultater efter farve, mærke og størrelse, er det nemt og hurtigt at finde frem til lige netop det, du søger. Det er netop denne enkelthed, der er hele formålet med Pashion.dk.

Den seneste mode

Da Pashion.dk samler det komplette udvalg fra hele fire af de mest populære webshops, kan du være sikker på, at udvalget altid rummer den seneste mode. Med et udvalg af mærker, der spænder helt fra high-end mærker som Valentino, Dolce & Gabbana og Alexander Wang til high-street mærker såsom Pieces, Samsøe & Samsøe og ONLY, er der mulighed for både absolut selvforkælelse med en luksuriøs ny taske og et godt køb til en god pris.

Hjemmesiden har også en outlet-fane, hvor det er muligt at finde nedsatte varer og gøre et kup. Hvem ved, måske har siden netop din drømmetaske på tilbud lige nu. Om du mangler en ny taske eller ej, er platformen et besøg værd – ikke mindst fordi der er tale om et nyt koncept, som har meget at byde på, og som har masser af potentiale.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *