Flere og flere unge er begyndt at indrette deres soveværelser uden et sengebord, og har man ikke et traditionelt soveværelse med en dobbeltseng midt i rummet med plads til et sengebord på hver sin side, så kan det også virke fjollet.

Men der er faktisk en del gode grunde til at investere i et sengebord, eller blot sætte ekstra pris på det du har, hvis du er så heldig allerede at eje et. Sengeborde har nemlig en del flere fordele end du måske lige tror.

Med denne artikel så heldig at du kan blive oplyst om flere gode grunde til hvorfor du burde have et sengebord, hvis ikke du allerede har et. Synes du ikke det er nok, kan du finde endnu flere gode grunde på sengebord.dk.

Alting lige ved hånden

Hvis der er noget vi sætter pris på i det senmoderne samfund, så er det når tingene er nemme. Et sengebord er en nem måde at gøre alting meget nemmere på. Det er altså næsten dumt ikke at have et sengebord, hvis du er glad for lidt lethed.

Et sengebord står, som navnet hentyder til, lige ved siden af din seng, og når du står op om morgen har du altså med det samme alting lige ved hånden.

Forestil dig at du gør dig klar til at putte dig ned under dynen. Du har taget nattøj på, børstet tænder og tager en bog og et glas vand med dig under dynen, hvor du ligger med det blødeste sengetøj. Når du så begynder at smådøse lidt hen, er det du støder i problemer hvis ikke du har et sengebord.

Hvor skal du stille glasset med vand ind i mellem at du drikker? Når du er færdig, skal du så virkelig til at gå hele vejen til køkkenet for at stille det, og derved højst sandsynligt vække dig selv mere op på turen, og ydermere efterlade den behagelige varme du lige har skabt under din dyne?

Det er jo grotesk! Med et sengebord bliver alle dine problemer løst og du kan nemt og enkelt placere dit glas der, og tage det med til køkkenet når du vågner næste morgen.

Man kan aldrig have nok opbevaring

En anden god og praktisk fordel ved et sengebord, er den ekstra opbevaring. Deler du din seng med en partner og har I hver jeres sengebord, er det selvfølgelig en fordel på det punkt, at de personlige ejendele i gerne vil have indenfor hånds rækkevidde når i sover, ligger separat fra jeres partners ting.

Hvis du i øjeblikket nyder at have hele sengen selv, så er den ekstra opbevaring stadig et kæmpe plus. Opbevaring er noget man aldrig kan have for meget af, noget rigtig mange ny udflyttede unge først opdager når de er fløjet fra reden.

Om det så er smykker, bøger, legetøj gæster helst ikke må se, gode minder eller noget helt femte, så har en ekstra lille opbevaringsskuffe eller et ekstra lille opbevaringsskab, aldrig skadet nogen. Nok snarere det stik modsatte.

Så kan du få tips og tricks til det helt rigtige gavevalg i denne artikel. Det er nemlig sådan, at mænd kan være rigtig svære at give gaver til. Det skyldes ofte, at de ikke rigtig ønsker sig noget, men at de til gengæld virker til at have alt.
Gode råd kan derfor virke dyre, når du skal ud for at finde en gave til en af mændene i dit liv. Men en god idé kan være at tænke i nogle helt basale, praktiske behov – for her findes der faktisk rigtig mange gode gavemuligheder.

Giv en skægtrimmer

Denne gave giver selvfølgelig kun mening, hvis den pågældende mand har skæg. Det er der dog stor sandsynlighed for, for skæg i forskellige former er inden for de seneste år kommet tilbage inden for mode og stil hos mænd.
En skægtrimmer er egentlig bare en nem og smart måde at holde styr på sit skæg på. Det er nemmere og mere smart end et barberblad, og derfor får skægget mere finesse og skarphed gennem brg af en sådan. Du kan se en lidt på forskellige lækre skægtrimmere her.

Giv sokker og underbukser

Her er der en chance for at give manden noget, som rent faktisk står på hans ønskeliste. Rigtig mange mænd mangler nemlig altid underbukser, sokker og andet herretøj, og det er rent faktisk noget, som de godt kan finde på at ønske sig. Men måske synes du, at det er enormt kedeligt at give dette.
Det behøver det faktisk slet ikke at være, du skal bare vælge de rigtige sokker og de rigtige underbukser. I stedet for de billige udgaver, som hurtigt går i stykker, skal du nemlig vælge kvalitet. Vælg gode materialer, er holder længe – han vil helt sikkert elske denne gave, simpel eller ej.

Giv en oplevelse

Det her er efterhånden ved at blive lidt af en klassiker inden for gavegivning. I en tid, hvor mange af os begynder at gå mindre op i de materielle ting, er oplevelser nemlig en sjov og anderledes måde at give gaver på.
Således er en oplevelsesgave også en super god idé til den moderne mand, der ikke ønsker sig så meget. Og som den person, der kender ham bedst, kan du sagtens vurdere, hvilken type af oplevelse, der vil være bedst. Måske skal der action til, måske et par vandrestave og en tur i naturen, måske er luksus og afslapning bedre.

En gave, der underholder

Den sidste type af gave, som du får tips til her i artiklen, er af en lidt anden karakter. For selvom den pågældende mand måske ikke er typen, der så ofte åbner en bog, går til koncert eller i teatret, så kan netop sådan en gave falde i god jord.
For det er altid sjovt at prøve noget nyt og anderledes. Tricket er her at vælge en type af underholdning, som du tror, han vil kunne lide, måske en tur i gocart. Er han vild med musik, så vil en koncert helt sikkert være et hit. Men kan han godt lide ro og fordybelse, så er en bog måske værd at prøve.

Skrivebordet kan være noget som de fleste ikke tænker yderligere over udover prisen og om den kan stå der hvor man har tænkt sig. Ikke fordi det ikke er vigtige ting at forholde sig til, så er der langt mere i det at vælge det helt rigtige skrivebord. Da det forkerte kan gøre dig ulykkelig på længere sigt – i form af irritationerne og frustrationer over at det hverken har den rigtige stil men også at det ikke giver dig den plads du rent faktisk har brug for.

Find det helt rigtige skrivebord

Overvejelserne er mange når du skal finde det skrivebord der passer bedst til dig på kontoret. Tænk over hvordan du arbejder på kontoret, er det primært computer arbejde eller printer du også en del og har en del papirer til at være der, eller er det en god kombination af begge.

Hvis du primært bruger computeren, så tag stilling til hvor mange skærme du vil bruge da længden på skrivebordet skal imødekomme dette, samt kig på borde som i forvejen har lavet huller og skjulere til ledningerne.

Hvis du printer en del papirer, klargøre præsentationer til diverse møder eller lignede så kig på de skriveborde som giver dig den største bordflade som muligt, da det giver dig plads til at organiserer dig på.
Tænk over, og kig blandt andet også på de skriveborde med skuffer eller skabe indbygget i dem.

Er du alt-muligt-personen, og gør det hele fra skrivebordet så bør du overveje noget større den de mere traditionelle rektangulære skriveborde, men kigge på L-formede og U-formede skriveborde. De fylder mere på kontoret, men de giver dig en fantastisk plads til både 2 skærme, bunker med diverse papirer og til samtidig at kunne holde små møder ved den ene langside hvor du nemt kan tilgå computeren.

Hvis der ikke er meget plads at gøre med, så kig på et mere kompakt skrivebord, hvor der er skuffer eller skabe indbygget så du har plads til at gemme ledninger og papirer væk.

Skrivebordet der matcher din personlighed

Vær ærlig overfor dig selv i denne proces, er du ”genier-berhersker-kaos”-typen eller perfektionisten som ikke kan arbejde før alt, ligger som det skal og der er ”ro og orden” på dit skrivebord.
Hvis du nemt arbejder med at der er lidt rod på skrivebordet, måske fordi du har gang i flere ting på samme tid og nemt skal kunne tilgå det. Bør du kigge på de skriveborde med en større overflade, uanset om du printer en del eller ej. Hvorimod er du personen som har alt organiseret på skrivebordet, så kan du nøjes med et mindre skrivebord.

Ergonomisk skrivebord

Husk, altid at tænke på din arbejdsstilling, uanset størrelsen på skrivebordet. Der skal være plads til at du kan have benene under bordpladen, og til at du kan sidde korrekt med både mus og tastatur. Sidst men ikke mindst så overvej at bruge de ekstra penge på at få et hæve-/sænkebord, således du får muligheden for at skifte stilling efter behov.

Disse overvejelser omkring valg og købet af skrivebord, kan du bruge uanset om det er et nyt skrivebord til arbejdet eller til dit hjemmekontor.

Vil du give din baby den bedste start på livet, skal du vælge udstyr og tilbehør i bedste kvalitet. Det er vigtigt, at du vælger babyudstyr, som er skabt af sundhedsvenlige materialer, og som er designet til at gøre livet nemmere for dig som forælder.

Sutteflasker er uundværligt udstyr. Det er redskaber, som er med til at bringe babyen ro og afslapning. Når du vil købe det bedste udstyr til dit barn, har det stor betydning for din økonomi, at du kan handle dine kvalitetsprodukter på tilbud.

Derfor er MAM et eftertragtet mærke hos småbørnsforældre

Når det kommer til alt det basale udstyr, som småbørnsforældre skal have, er MAM et populært mærke hos mange familier. Brandet blev grundlagt tilbage i år 1976 og specialiserer sig i at levere de bedste produkter til børn og babyer. Siden grundlæggelsen har MAM vokset sig stor og forhandler i dag produkter til familier i hele Norden, Schweiz, USA og en række europæiske lande.

Producenten lægger stor vægt på at fremstille bæredygtige produkter, som tager hånd om både miljøet og børns sundhed.

Sikkerhed, sundhed og velfærd er de bærende principper, som udstyret hos MAM er produceret efter.

Der er mange fordele at få glæde af, når du vælger produkter fra MAM:

·        Høj kvalitet på hele produktsortimentet

·        Der lægges vægt på dit barns sikkerhed og sundhed i produktionen

·        Stort og bredt udvalg

·        Masser af kære og børnevenlige designs

Du finder et stort sortiment af både sutter og sutteflasker i mange forskellige designs og modeller. Det stor udvalg gør det muligt for ethvert forældrepar at finde de rette udgaver af udstyr, som matcher deres barns behov.

MAM sutteflasker på tilbud til dreng og pige

Sutteflasker har flere forskellige egenskaber. Udover at være et redskab til at give dit barn næring, er produktet med til at bringe ro og tryghed om aftenen eller i løbet af dagen. Flasken har betydning for dig, da du får frie hænder til at klare de praktiske opgaver i hjemmet samtidig med, at dit lille barn slapper af.

Hos MAM finder du det største udvalg af sutteflasker med mange kære og søde motiver på fronten. Du kan vælge de børnevenlige designs med farver såsom blå, lilla, lyserød eller gul, eller du kan vælge de mere neutrale udgaver i hvid eller lysegrå.

Det er en fordel for dig at købe dine sutteflasker fra MAM til dit barn på tilbud. Udover at du får de absolut bedste produkter på markedet, så får du også anledning til at købe flere udgaver. Det har stor betydning i din dagligdag med dit lille barn, at du har flere sutteflasker til rådighed. Når du handler på tilbud, kan du købe forskellige produktudgaver og forskellige designs, så du har et varieret udvalg i hjemmet, du kan vælge imellem.

Der kan være brug for produkter i forskellige størrelser i takt med at din baby bliver større. Du kan spare penge på både kort og lang sigt ved at handle dit kvalitetsudstyr til dit barn på tilbud.

Som medlem hos Plusshop får du adgang til et stort udvalg af produkter fra MAM til en fantastisk pris. Du får de første 14 dage af dit abonnement helt gratis, og du kan opsige til enhver tid. 

Hører du til dem, der af og til kører til grænsen og shopper igennem i en grænsehandel-butik? Så vil du nok nyde at kunne gøre det online derhjemmefra. Her er du ikke begrænset af, hvad der kan være i din bil eller på din trailer, og du slipper for hele køreturen ned til grænsen og tilbage igen.

Det hele foregår online, men stadig til de gode velkendte grænsehandel-priser. Det er på flere måder en meget attraktiv måde at foretage grænsehandel på.

Stort udvalg til den søde tand

Har du en eller flere ret søde tænder, så sætter du nok stor pris på altid at have noget guf i huset. Kunne du godt tænke dig altid at have noget liggende på lager, og kunne du også godt tænke dig at kunne købe det til en reduceret pris, så er en online grænsehandel nok lige noget for dig .

Du finder alverdens lækkerier i webshoppen, og du vil også altid kunne finde flere udvalgte varer, som der er nogle gode rabatter på. Køb gerne ind i større partier, for generelt vil det være billigere, jo større mængder du køber. Vælg imellem det store udvalg af chokolade og andre former for slik.

Den gode, billige chokolade

De lave priser betyder, at chokoladen i diverse webshops er billig. Det betyder dog ikke, at kvaliteten på denne chokolade er tvivlsom. Tværtimod finder du god og delikat kvalitetschokolade på hylderne.

Se selv på det store udvalg af virkelig god og billig chokolade i forskellige varianter. Er chokolade en af dine store passioner, så vil du bestemt være tilfreds med både udvalget og priserne.

Du kan for eksempel få chokolade i alle de gode anerkendte mærker, og du kan få både gaveæsker, chokoladebarer, plader af chokolade, enkeltstykker og så videre.

Der vil være kvalitetschokolade til alle i familien at finde online.

Køb rigeligt ind af chokolade og slik

Da der er god økonomi i at købe ind i større mængder, kan det godt betale sig for dig at købe rigeligt ind. Det kan selvfølgelig bare være til dig selv eller til hele familien, eller du kan købe ind til gaver, så du altid har en æske klar, til du skal ud. Alle sætter pris på en god æske chokolade.

Du kan også købe stort ind, hvis du skal holde en fest. I det tilfælde er det altid populært, når der bliver stillet slikskåle frem.

Der er ret mange penge at spare, når du handler i grænseshoppen, og køber du stort ind, er besparelsen endnu større. Så er det ingen sag at have gæster.

Køb også andre varer

I grænsehandlen kan du også købe andre varetyper end slik og chokolade. Du kan for eksempel finde alt, hvad hjertet kan begære af drikkevarer. Det gælder både sodavand, øl, vin og spiritus i forskellige varianter, som du kan købe til meget fordelagtige priser.

I det hele taget kan du finde alle former for lækkerier til ganen her. Og du sparer både tid og penge ved at handle online.

Ny sæson betyder også ny inspiration til din bolig. Ligesom med dit tøj ændrer dine behov i din bolig sig også fra årstid til årstid. Efter en fantastisk solrig sommer er vi nu på vej ind i en mørkere tid. Sommerens sol bliver erstattet af vinterhalvårets hygge. Selvom det er svært at efterlade sommerens varme og lys, er der meget at glæde sig til. Efterår og vinter betyder nemlig mange hyggelige stunder med familie og venner over et godt måltid mad. Så skift sommeraftenerne på terassen ud med dejligt samvær i spisestuen.

Her får du inspiration til at give din spiseplads nyt liv til den nye sæson.

God mad og godt selskab

Om efteråret og vinteren har vi det med at rykke lidt nærmere sammen. Vi elsker at bruge tid sammen med vores venner og familie. Den bedste måde at samle folk på, er over et godt måltid hjemmelavet med. Det giver noget at samles om. Desuden er det altid hyggeligt at have gæster på besøg. Men i en travl hverdag pakket med job og familie har du næppe tid til at bruge flere timer i køkkenet. Mindre kan heldigvis også gøre det. Prøv for eksempel at servere en god gryderet med mørbrad. Den varme ret vil med garanti vække stor begejstring hos dine gæster. Åbner du en flaske vin til, er du garanteret en god aften!

Vælg et spisebord, der kan tilpasses behov

Om sommeren bruger mange af os så meget tid som muligt udenfor. Især i Danmark gælder det om at nyde de lyse timer. I vinterhalvåret trækker vi indenfor. Det stiller andre krav til vores bolig. Det er vigtigt, at din bolig kan fungere i mange forskellige sammenhænge. En klassisk indretningsfejl er at købe et alt for stort spisebord.

Det ser godt ud, men passer formodentlig ikke ind i din hverdag. Elsker du at have gæster, men er I bare to til hverdag? Så overvej et spisebord med udtræk. På den måde kan du nemt holde en overdådig middag, når lejligheden byder sig. Samtidig har du masser af plads i hverdag. Her er en god guide til spiseborde med udtræk. Husk i vinterhalvåret at dække dit bord med masser af sterinlys for at få en intim stemning.

Pift dine spisebordsstole op

Er du tilfreds med indretningen i din spiseafdeling? Eller er det tid til en lille forandring? Det er nemt at give din spiseplads nyt liv. Du behøver ikke at udskifte alle møbler hver sæson. Det er både dyrt, og får dit hjem til at miste sin unikhed. I stedet kan du lade dig inspirere af sæsonens nye trends. Køb for eksempel nogle nye puder i sæsonens nye farver. Pynt op med små figurer og grene fra naturen. Et flot matchende tæppe kan desuden være med til at samle rummet. Det gælder om at vælge møbler, der nemt kan tilpasses forskellige sammenhænge. Denne side har en god guide om spisebordsstole og hjælper dig med at vælge de helt rigtige.

Når ens veninde har fødselsdag eller lignende, er der en del pres på dig for at give den perfekte venindegave. Her er der nemlig virkelig mulighed for at bevise, at man kender sin veninde godt nok til at give hende noget hun elsker. Lige meget hvad lejligheden er, er der derfor god grund til at tænke sig godt om, inden du skal give den næste gave. Det er ikke nemt at være en god gave-giver, men øvelse gør uden tvivl mester.

Det vigtigste når du leder efter en gave til hende, er naturligvis blot at du kender hende. Hvis du virkelig kender din veninde, vil du automatisk vide om hun vil blive gladere for et nyt par sko eller et fint armbånd. At kende sin veninde gør ikke processen simpel eller nem, men du vil meget hurtigere komme ind på det rette spor. Og du vil uden tvivl ikke komme til at give hende noget hun ikke bryder sig om.

Find den perfekte gave til en særlig lejlighed

Der er mange lejligheder, hvor man potentielt skal give sin veninde en gave. Fødselsdage, jul, en gave til studenten, , bryllupper og konfirmationer er et par af de specielle lejligheder, hvor du vil komme til at skulle give din veninde en gave. Dette løber hurtigt op. Med så mange tidspunkter at give gaver, er det vigtigt at du ved hvad du laver. Men hvis du virkelig ikke kan komme på noget, kan det være du har brug for en form for assistance.

Her er internettet den perfekte assistent. Det værste ved at give gaver, er uden tvivl følelsen af at være helt og aldeles idéforladt. Det er man ikke længe, hvis man tager brug af internettet. Her kan man eksempelvis søge noget så simpelt som, ”gave til veninde”, hvorefter du vil blive konfronteret med en lang række potentielle gaver. Herefter kan du sidde på sofaen og overveje hvilke af disse ideer, der vil passe bedst som en gave til din veninde. Med hele internettet til rådighed, er der i hvert fald ikke længere nogen gyldig undskyldning om at være idéforladt.

Investér i noget I kan lave sammen

En gave der er ved at blive mere og mere populær er at give ens ven eller veninde en oplevelsesgave. Oplevelsesgaver er noget I eventuelt kan lave sammen, og derved styrke jeres venskab. Dette er desuden en gave der kan gives, og bliver givet, til mennesker i alle aldre. Netop fordi udvalget af oplevelser er så omfattende, er der uden tvivl noget til alle aldersgrupper.

Oplevelsesgaver omfatter oplevelser, som eksempelvis brunch for to, tur i en Ferrari eller biografture. Dette er naturligvis et minimalt udvalg, men er blot for at demonstrere det brede spænd af muligheder. Hvis du eksempelvis føler at din veninde ville få mere ud af at hygge sig stille og roligt, er det uden tvivl en brunchdate du skal tage hende med på. Lige meget hvad du vælger, vil en oplevelsesgave være noget der styrker jeres venskab.