BH’en har snart eksisteret i så lang tid, at den er blevet en fast del af den kvindelige garderobe. Der har gennem tiden været utroligt meget snak om den for et stykke undertøj at være, og har været symbol på både frigørelse og undertrykkelse.

I sidste ende er BH’er imidlertid lavet for at give brystet støtte. Særligt meget aktivitet uden en god og støttende BH kan være i bedste fald upraktisk og i værste fald utroligt smertefuldt. Det samme kan imidlertid være tilfældet med en BH, der ikke passer ordentligt. Hvis ens BH er for stor yder den absolut ingen støtte. Er den derimod for lille, kan det føles som om, at man er ved at blive kvalt ihjel af sit eget undertøj.

Derfor er det af afgørende vigtighed at finde en BH, der passer. For langt størstedelen af kvinde er dette slet ikke noget problem. Både kvinder med meget små bryster og kvinder med meget store bryster, har imidlertid savnet gode BH’er i deres størrelser. Undertøjsfabrikanter er dog så småt ved at være blevet opmærksomme på dette hul i markedet, og er i fuld gang med at lukke det.

Et stort udvalg

Dette er især gode nyheder for kvinder med større bryster, da det, for dem, kan være utroligt upraktisk at gå gennem dagligdagen uden en BH. Det er selvfølgelig stadig et mindre marked, og derfor vil man ofte se et ret lille udvalg i de lokale fysiske butikker. Går man på internettet kan man dog nemt finde bh i store størrelser i god kvalitet.

Fordi man kan sælge til hele landet over internettet, kan det her langt bedre betale sig at have et stort udvalg. Derfor kan man også finde langt mere moderigtige BH’er med en bedre pasform og kønne motiver.

Føl dig smuk i den rigtige BH

Det at kunne finde en flatterende BH, som man føler sig smuk og selvsikker i har nemlig også ofte været et problem for kvinder, der bruger BH’er i større størrelser.

Det har gennem tiderne været svært at finde BH’er i store i størrelser i andet end hvid og sort, og da slet ikke med et interessant eller pirrende design. Ønskede man at ens undertøj skulle passe sammen i sæt, var det mere eller mindre et tabt løb fra begyndelsen, hvis man havde store bryster. De tider er imidlertid forbi, og det er nu muligt at købe kønt undertøj og endda lingeri i store størrelser.

Selvom ingen skal se det, kan det alligevel være en tiltalende tanke at have smukt undertøj, eller i hvert fald en smuk BH på. Det er altså bare en mere bedre end at vide i baghovedet, at man går rundt i den samme BH som sin bedstemor. Det får en til at føle sig smuk og selvsikker. Som om man har en hemmelighed ingen andre kan vide.

Og så gør det heller ikke helt så meget, hvis nogen endelig skulle finde ud af det.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *