giftes

Ligger der et bryllup et stykke ude i fremtiden, så er du sikkert fyldt med glæde og kan slet ikke vente til den store dag. Sådan har de fleste det, men der er dog også lige nogle overvejelser, som man ikke helt kan undgå, når så stor en dag skal planlægges.

Der er en masse praktiske ting, som man er nødt til at have styr på. Derudover er det dejligt at få ryddet op i hovedet når det kommer til alle de spørgsmål og overvejelser, der automatisk kommer. Man skal helst kunne slappe af og nyde sin store dag uden de helt store bekymringer og overvejelser op til. Her får du en lille liste over ting, man er nødt til at overveje inden bryllupsdagen.

Derfor er håret vigtigt for bruden

En af de første ting, en kvinde tænker på op til den store bryllupsdag er håret. Her er der mange forskellige måder at få det ordnet på. Nogle foretrækker at få hjælp af en god veninde, mens andre foretrækker at bruge mange tusinde kroner for den helt rigtige frisør. Valget er dit, det er bare vigtigt, at du overvejer det.

Lokation betyder så meget for jeres store dag

Hvor skal brylluppet være? Nogen foretrækker en klassisk tur i den lokale folkekirke, en moderne vielse på stranden, mens nogen foretrækker at få det gjort på rådhuset. Mulighederne er mange og her handler det især også om tradition og ritualer. Man skal ikke fortryde sådan et valg, så vær sikker på at I vælger det rigtige sted.

Kjolen er prikken over i’et for bruden

Bryllupskjolen er vel nok det vigtigste for en kvinde. Skal den være lang/kort, og hvilken nuance af hvid er egentlig den pæneste? Spørgsmål er der nok at tage fat i. Det er med at vælge den kjole, der synes rigtig for dig. Man skal føle sig tilpas, så man kan nyde den store dag fuldt ud. s

Musik til festen vil give jer en skøn aften

Til selve bryllupsfesten er det altid godt med noget underholdning. Hvis svigermor ikke kan underholde hele dagen med taler og indslag, kan det være en god idé at få noget underholdning udefra. Det kunne f.eks. være et musikalsk indslag. Inde på bookbryllupsband.dk kan du finde et væld af musikere, der er klar til at gøre lige netop dit bryllup til noget særligt. 

Buffet eller anretning

Et af de store spørgsmål når det kommer til et bryllup, er maden. Skal det være den børnevenlige buffet eller den ekstravagante anretning. Også menuen er vigtig at have styr på. Man vil gerne have at alle kan lide, hvad der bliver serveret, men det kan ofte være ret svært.

Gæstelisten skal laves i god tid

Et af de sværeste spørgsmål når det kommer til planlægningen af et bryllup er gæstelisten. Hvem skal man have med? Man vil helst ikke komme til at såre nogen, men på den anden side, så koster det jo også flere penge jo flere, der kommer med.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *