forhold

At holde et forhold friskt, kan være hårdt arbejde til tider. Selvom du måske er meget forelsket i din partner, skal du stadig gøre en indsats for at holde din forbindelse og dit sexliv i live. Hvis du vil vide hvordan du spicer forholdet op, så læs med her og få inspiration.

Forkæl manden

Du kan spice forholdet op på mange måder. Men når det kommer til sexlivet, hvad er så mere lækkert end at blive forkælet og værnet om af sin partner.

Med et tenga æg kan du forkæle og forføre din mand eller partner, på en stilfuld måde. Det japanske onani æg er meget populært blandt mænd verdenen over, så mon ikke at din mand også vil blive glad for ægget.

Udfør rollespil

Mange mennesker går rundt med en lille fræk fantasi om rollespil. Så hvorfor ikke glæde dig selv eller din partner ved at klæde jer ud. Påtag dig den klassiske rolle som stuepige og gør som om du støver af. For at tirre din partner kan du bøje dig ned, så han har udsyn til trusserne eller bøj dig ind over ham så han få et glimt af kavalergangen. Når du så har gjort lidt rent, er det mandens tur til at få en lille omgang.

Intim aften med spil

Er du og din partner ikke så meget for rollespil, så kunne et sex spil måske være noget for jer. Med et erotisk spil for I hurtigt sat gang i en intim aften, hvor alt kan ske. Udforsk hinandens grænser og kom tættere på hinanden. Med et sexspil lærer du din partners og dine egne seksuelle lyster bedre at kende.

Der findes mange forskellige sex spil, så mon ikke at du finder et sjovt spil som passer til dig og din partner.

Prøv med lækkert lingeri

Er legetøj og sex spil ikke noget for dig og din partner, så findes der også andre gode måde at spice forholdet op på. Legetøj er ikke alt.

Prøv jer frem med noget lækkert og sexet lingeri. Der findes et hav af forskelligt frækt undertøj, så der er med garanti også et flot sæt som falder i din smag. Sexet undertøj kan være lidt af en selvtillids booster og er en lækker måde at tænde op for din partner i sengen. Prøv med et par flotte trusser som fremhæver dine smukke balder eller en lækker bodystocking for synets skyld.

Korsetter

Det sidste tip på listen, er korsettet. Et korset er en lækker og elegant beklædningsdel, som med sikkerhed får temperaturen i soveværelset til at stige. Lige som med frækt lingeri, er korsettet også med til at give dig et godt boost af selvtillid.

Med et korset kan du være sikker på at føle dig meget sexet. Det fremmer dine former, så de rigtigt kan ses og vil dermed tirre din partner. Et erotisk syn kan være meget pirrede og I vil få svært ved at holde fingrene fra hinanden.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *